Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес любовта ви успокоява! Везни, чувствате се страхотно в личен план

Новолуние в 05:53ч. Ден за планиране. Това, което планирате на този ден, ще има тенденция да се реализира през целия лунен месец.

Овен – Емоционалността и страстта работят перфектно в хармония и издигат отношенията ви на следващото ниво, можете да се насладите на компанията на човека, който имате до себе си. Ако сте необвързани чрез познатата приятелска среда може да има ново запознанство.

Телец – Динамичност и самочувствие ще ви помогнат да уреждате всичките си задължения с бавно и стабилно темпо. Нищо не може да ви спре, тъй като сте в настроение да създадете подходящата атмосфера за вас и вашия партньор, за да прекарате заедно прекрасни моменти на страст и нежност.


Близнаци – Много сте доволни, защото успявате да разрешите някои бизнес/делови проблеми навреме и да получите отговорите, от които се нуждаете. Вие сте днес в „разходно“ настроение. Бъдете внимателни, можете да похарчите много повече пари, отколкото сте планирали.

Рак – Трябва да изпълните някои бизнес ангажименти, с които закъснявате. Не сте в идеалното настроение да се справите с това, но ще имате помощ от колеги. Малко сте нервни, а и партньорът ви не е в най-доброто настроение.

Лъв – Умът ви трябва да е бистър, тъй като може да се сблъскате с напрегнати ситуации. Меркурий ще ви помогне да постигнете яснота на идеите и да успеете. Любовта ще ви успокои и ще можете да изживеете хубави моменти.


Дева – Ако сте необвързани, чрез приятелската среда може да се появят нови хора, които ще проявят силен еротичен интерес към вас. Ако възникнат нови запознанства, условията ще бъдат благоприятни за преминаване на контактите към по-стабилно или обвързващо ниво.

Везни – Енергията на този ден ви подхожда идеално и ще сте готови за работа. Колегите ви са малко нервни, но вие успявате да се справите с тях. В емоционалния сегмент – чувствате се страхотно и функционирате добре с любимия човек.

Скорпион – Важно е да преодолеете възможните съмнения и предразсъдъци, които имате, тъй като те могат да имат отрицателен ефект върху личния ви живот. Колкото и да мислите, днес не можете да вземете конкретни решения. Можете да бъдете "разпнати" между два варианта. Удължете времето за решението.


Стрелец – Днешният ден ви помага да бъдете активни в ежедневните въпроси и това е достатъчно, за да ви изпълни с увереност. Новолунието изостря сетивата в личния ви живот и засилва емоциите по уникален начин.

Козирог – Вие сте в настроение да дадете най-доброто от себе си на човека до вас, тъй като това ви изпълва с емоции и уникални моменти. Ако сте необвързани, чрез вашето непосредствено обкръжение, може да има нови хора, които ще повлияят на въображението и емоциите с присъствието си.

Водолей – Днес се стремите да общувате, тъй като сте силно екстровертни и искате да общувате с нови хора. Новолунието ви помага да намерите необходимата хармония, от която се нуждаете и създава условия за нови запознанства.

Риби – Днес ще сте изпълнени с позитивни емоции. Ще се радвате на спокойствие и възможност да си отдъхнете малко от проблемите. Посветете този ден на любимите си занимания или го прекарайте с близки хора.