Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес мечтите ви се сбъдват

Това е един много светъл, енергийно силен, радостен ден.

Овен – Време е да се концентрирате върху това, което правите, без да се разсейвате от външни обстоятелства. Такъв подход ще постигне по-добър резултат. Струва си да внесете креативност и нестандартни решения в работната дейност. Новият подход ще повиши ефективността.

Телец – Денят може да се окаже много добър за вас, ако не зациклите върху личните си проблеми. Подходящо време да захвърлите грижите и да помислите за по хубави неща. В любовните отношения бъдете внимателни.

Близнаци – Днес може да изпитате леко напрежение, но като цяло денят ви ще е добър и спокоен. Ще проявите изтънчено остроумие в разговорите. Тези, които ще попаднат в неприятни ситуации, ще се измъкнат с изумителна находчивост от тях.

Рак – Днес е нужно да се проявите като дипломати. Може да чуете някои слухове, които ще ви подразнят. Мъдро замълчете и няма да съжалявате. Много от вас ще имат щастливи мигове в любовта, които ще си спомнят дълго време.



Лъв – Време е за действие! Сега е най-успешният период за изпълнението на вашите планове. Не се ограничавайте до минималната програма, направете всичко, което ви доближава до мечтата ви. Ако отдавна сте отлагали нещо, сега е моментът да започнете.

Дева – Каквото и да се случва наоколо, през този период има голяма вероятност да се направи грешка с избора. Направете пауза и анализирайте ситуацията. Това ще ви позволи да видите други, по-обещаващи възможности и да разрешите случая с максимална полза.

Везни – Очаква ви плодотворен и благоприятен ден. Доброто стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза. Ще се справите отлично с каквото се захванете. Ще чуете много добри думи за себе си (или комплименти), което не може да не ви развълнува.

Скорпион – Един плодотворен ден. Интуицията ще ви направлява и бързо ще се ориентирате в ситуациите. Благоприятно време за решаване на организационни и административни въпроси, работа с документи. Някои от вас без да се усетят ще станат част от любовен триъгълник.

Стрелец – Сега е важно да инвестирате ресурси в себе си и развитието си. Може да срещнете определени трудности, но не позволявайте това да ви спре. Чувствайте се свободни да поемете инициативата в свои ръце и това значително ще съкрати пътя към успеха.

Козирог – Днес ще имате достатъчно енергия за работата и вероятно в рекорден срок ще изпълните задълженията си. Поемете инициатива за създаване на по-близки отношения с приятели, семейство, близки.


Водолей – Можете до голяма степен да разчитате на успех в делата си. Благоприятен ден за хората на интелектуалният труд. Добрият жизнен тонус помага по-лесно се справяте с настоящите проблеми.

Риби – През последните дни летите малко високо, но е време за плавно приземяване. Днес може да ви осени гениална идея. Научете се да слушате собствените си чувства, да развивате интуиция, да обръщате внимание на знаците на съдбата.