Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес може да се влюбите! Приятни новини очакват Водолеите

Овен – Отделете известно време, за да разработите стратегия за бъдещето, преди да се потопите навътре във вашето следващо начинание. Сега балансираният подход е гаранция за вашия успех в бъдеще. Критиката към другите трябва да бъде облечена в дипломатическа форма.

Телец – Някои от вас ще получат интересно делово предложение, но не бързайте да приемате нищо, преди да сте обмислили внимателно всичко и да прецените всички плюсове и минуси. В отношенията си с колегите ви се препоръчва да не губите чувството си за мярка и такт.

Близнаци – Имате много интересни идеи, много планове, които искате да започнете да реализирате. За съжаление, за всичко това е необходимо да има повече време и усилия. Комбинирайте творческите идеи с практически подход и е възможно да постигнете успех. Съсредоточете се върху по-реалистичните цели.

Рак – По-добре да овладеете неудържимата си активност и да внимавате да не пропускате важни подробности. Положението може бързо да се промени, ще трябва да реагирате своевременно на новите ситуации.


Лъв – Купидон няма да ви пропусне, когато стреля с любовни стрели, така че може да се влюбите от пръв поглед. Ако пък сте в отношения, поглезете се с партньора си тази вечер. Насладете се на любимата си сладка почерпка, изпийте чаша добро вино и запалете леки ароматни свещи.

Дева – Денят се характеризира с промени, които могат да доведат до появата на нови контакти или подновяване на предишни, изкусителни предложения и т.н. Не се притеснявайте, ако се окаже, че днес не е изпълнено всичко, което е било планирано.

Везни – В някои моменти може да срещнете трудности, но въпреки това влиянието на положителните тенденции преобладава и вие добре ще го чувствате. Оптимизмът и веселието, характерни за вас днес, ще ви помогнат да спечелите благоволението на другите.

Скорпион – Плодотворен ден, който позволява да се постигнат отлични резултати в много случаи. Вие сте в състояние да се справите с решаване на вашите собствени проблеми, както и да помогнете на другите, които са в затруднено положение.

Стрелец – В романтичната си връзка не губете твърде много енергия, опитвайки се да впечатлите със своя блясък и чар. В крайна сметка вие сте по-привлекателни, по-хубави и по-желани, когато се държите естествено.

Козирог –
Звездите ви съветват да се заемете с организацията на текущите събития и да подхождате към обстоятелствата от философска гледна точка. Не се страхувайте да се отклоните от традициите - днес е оправдано и полезно. Струва си да се вслушате в съветите на познати жени, които често се оказват полезни.

Водолей – С опонентите си спазвайте неутралитет. Ще бъде полезно да обсъдите с близките си някои важни въпроси. Лесно ще се постигне компромис и ще се намери успешно решение. Вечерта са възможни приятни новини или неочаквани предложения.

Риби – Планетарните влияния са противоречиви, затова не предприемайте рискове. Вечерта отделете време не само за домашните задължения, но и за добра почивка. Няма значение какво предпочитате да правите, ако това ви помага да се отпуснете.