Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес не се поддавайте на ревността

Овен- Днешните събития изискват да бъдете малко повече организирани и да заемете конструктивна позиция. Възможно е да се появят добри възможности пред вас, от които трябва да се възползвате.

Телец- Днес бъдете внимателни и не нарушавайте правилата и нормите, които сами изисквате да спазват другите. Отдайте се на по-голяма делова активност. Ще успеете благодарение на способността си да преодолявате препятствията.

Близнаци- Днес вашата интуиция ще ви помогне при решаването на важни въпроси. За вас ще е актуално правилото “мълчанието е злато”. Сдържайте се да не правите излишни коментари, да спорите, както и да въдворявате ред.

Рак- Внимавайте с кого общувате днес, защото компанията на неподходящ човек ще окаже директно влияние върху вашите чувства и ще повлияе върху настроението ви, което и без друго не е стабилно.

Лъв- Не пришпорвайте останалите. Оставете ги свободно да следват своя ход на развитие и действие. Вие също няма за къде да бързате толкова. Не позволявайте на ревността да ви завладее.

Дева- Личният живот засега преминава на втори план. Професионалните задължения изцяло ви завладяват. Запасете се с необходимото търпение и преведете всичко в ред спокойно, без да бързате.

Везни- Работата ви сега не изисква пълна отдаденост и можете да посветите този ден на нещо друго. Погрижете се за себе си и за външния си вид. Обърнете внимание на вашата интимна връзка. Дайте всичко от себе си, за да процъфтят отново отношенията ви.

Скорпион- Някои дремещи чувства във вас могат да бъдат провокирани да се събудят отново. Трябва да се преборите със съмненията си и емоционалната неуравновесеност. Дайте повече свобода на партньора си без да го дебнете.

Стрелец- Полет на мисълта и творчески подем. На предна линия са вашият авторитет и предизвикателствата, които стоят пред вас. Старайте се да избягвате разногласията, предизвикани от други личности

Козирог- Поставяте невидими бариери между себе си и околните, което много затруднява двустранните взаимоотношения. Несъзнателно отблъсквате даже хора, които искате да привлечете. За начало сменете подхода си.

Водолей- Използвайте творчески подход и ще имате по-оптимално развитие в делата си. Преценявайте обстойно всички предстоящи разходи и си наложете известно парично ограничение. Обърнете внимание на любовта.

Риби- На работното място се очаква от вас да проявите предпазливост пред първата половина на деня и малко повече активност, инициативност през втората половина. Във взаимоотношенията си се старайте да запазите хармонията. Ограничете социалните контакти.