Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес проблемите ви се разрешават с лекота

Овен- Възможно е да възникне конфликт, поводът, за който ще е незначителен. Необходимо е да знаете границата, която не трябва да прекрачвате. Постарайте се на всичко случващо се да придадете конструктивен смисъл.

Телец- Денят не е особено благоприятен. Не планирайте нищо важно. Бъдете предпазливи, тъй като с проявите на лекомислие и неразумност рискувате да се заплетете в сложни ситуации. Може да се отдадете на домашните дела, както и за среща с приятели.

Близнаци- Днес се доверете повече на логиката, не разчитайте на интуицията. Не се оставяйте чувствата да ви подведат. Най-голямата грешка е да мислите, че няма да направите грешка. Не настоявайте на своето, вероятно ще бъдете разбрани неправилно.

Рак- Възможно е да изпаднете в минути на слабост и да извършите нещо, за което по-късно да се разкайвате. Не се занимавайте с нищо друго, освен с това, което вече сте планирали. Нужно е не само да проявите упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание.

Лъв- Енергията ви леко е занижена. Това ще направи трудни за извършване някои дейности. Неочаквано може да се разреши ваш проблем. Старайте се внимателно да слушате какво ви казват, дори когато сте убедени, че знаете всичко.

Дева- Днес ще бъдете безкомпромисни. Мнозина ще недоволстват през целият ден и ще имат склонност към критикуване. Мнението на другите няма да ви притеснява ни най-малко. Вие сте уверени в своята правота и във всичко, което правите.

Везни- Добри успехи можете да постигнете само при добра организация на делата ви. В момента не е подходящо времето за решителни действия. Домашните проблеми внасят известно безпокойство в живота ви. Необходимо е бързо да се избавите от тягостните мисли.

Скорпион- Не може да чакате да ви се получат нещата, без да правите нищо. Възможно е да трябва да направите избор, който ще е много важен. В личен план могат да настъпят незначителни промени или да се сдобиете с нови придобивки.

Стрелец- Добре ще е да посветите денят на работа, домашните дела и на семейството си. Не е благоприятно за общуване и важни срещи. Не само на работното място, но и в обществото много лесно могат да възникнат конфликти от нищото.

Козирог- Днешните обстоятелства ще изискват да бъдете по-организирани и да заемете по-конструктивна позиция. Не е изключено да се появят добри възможности, които не бива да пропускате без да сте ги преценили по-внимателно.

Водолей- Днес ще влезете в ролята на мъдър наставник: ще споделяте опита си, ще оказвате подкрепа и помощ. Важно е да се опитате да не дразните другите с вашето прекомерно самочувствие. По-добре да прекарате вечерта вкъщи на спокойствие и да си подсигурите добра почивка.

Риби- Не е изключено да имате неочаквани затруднения днес. Благодарение обаче на способността си да общувате и да убеждавате, всяка ситуация можете да обърнете в своя полза. Не пренебрегвайте здравето си. Вземете профилактични мерки.