Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще бъдете истински огън

Овен – Днес изживейте максимално всеки момент, за да не пропуснете преживяванията и възможностите, които пресичат пътя ви. С личното си обаяние ще пленявате навсякъде, където отидете. Луната ви зарежда с добри енергии.

Телец – Днес може да ви очаква непредвидено, но положително събитие. Луната ви насърчава да живеете по-безгрижно. Ако сърцето ви търси някого, подходящ е моментът да го потърсите и намерите.

Близнаци – Ще имате много ясни идеи и ако трябва да вземете решение, няма да се провалите. Животът ще ви предложи заслужен подарък. Бъдете позитивни. Луната ви подтиква да гледате напред с ентусиазъм.

Рак – Имате по-важни неща за вършене, отколкото да решавате нечии проблеми. Някой ще се опита да прехвърли собствения си товар на гърба ви, не го позволявайте. Някой или нещо ще ви вдъхнови в този ден.

Лъв – Със Слънцето, Марс и Венера във вашия знак животът ви ще се подобри във всички аспекти. Ще имате изненади и неочаквани срещи, които ще ви направят щастливи. Благодарение на влиянието на Луната, днес ще бъдете истински огън.

Дева – Ще намерите решение на това, което ви тревожи. Ключът е да не оставяте отрицателните мисли да ви победят. Трябва да излезете и да общувате и любовта ще влезе в живота ви, без да забележите. Луната ще ви съпътства и подкрепя.

Везни – Ще знаете как да се коригирате навреме и всичко ще се получи по-добре, отколкото си мислите. Ще намерите баланса, който ви е необходим, за да започнете нов и щастлив етап. Луната ви подтиква да се наслаждавате на нови емоции.

Скорпион – Ще почувствате сигурност, че сте на правилен път. Навлизате в нова фаза на живота. Ще имате голямо удовлетворение от събитията. Вие сте практични и правите подобрения. Луната ви тласка към успеха.



Стрелец – Вярата в собствените ви идеи ви прави упорити, но е похвално. Майсторски ще управлявате всяка ситуация и ще имате възможност да изградите това, което наистина искате. Луната засилва щедростта ви.

Козирог – Сбогувайте се със страхове, несигурността и опасенията и се научете да се доверявате на интуицията си. Проектирайте положителното със сила и увереност, вярвайте, че късметът е на ваша страна и в крайна сметка всичко ще се подреди точно така.

Водолей – Ако преминавате през момент на нестабилност, трябва да сте гъвкави и да не се съпротивлявате на промените, защото това ще бъде за по-добро. Очаквайте моменти на силна емоция. Луната ви помага да изпълните желанията си.

Риби – Избягвайте рутината. Срещите с приятели са вашият основен приоритет днес. Разговорите с близък човек ще ви донесат вътрешно спокойствие. Към вас идват нови любовни възможности.