Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще имате добри идеи!

Овен – Началото на деня ще бъде трудно. Мнозина ще трябва да коригират грешките на други хора. Имате някои лични притеснения. Постепенно ситуацията ще се променя към по-добро, ще става по-лесно да се справите с повечето неща.

Телец – Неблагоприятен ден за комуникация. Не е желателно да се обсъждат въпроси, свързани с пари или имущество. Ако се нуждаете от съвет, свържете се само с хора, в които сте напълно сигурни. Втората половина на деня ще бъде по-интензивна от първата.

Близнаци – Малко вероятно е днес лесно да постигнете отлични резултати, но ако полагате усилия, все пак можете да успеете. Хората около вас често се намесват в делата ви и по-скоро ви пречат, отколкото да помагат.

Рак – Не е желателно да се вземат решения, свързани с пари или собственост - по такива въпроси интуицията ви може да ви подведе. Но можете да разчитате на нея във всичко, което е свързано с вашия личен живот.

Лъв – Добър ден. Ще имате добри идеи, нови планове и най-важното - енергията и ентусиазмът, които са необходими, за да ги реализирате. Не се притеснявайте за дребните неща, правите всичко правилно. Всякакви трудности и проблеми, които възникват днес, скоро ще останат в миналото.

Дева – Някои от вас ще направят печеливши сделки или ще намерят начин да увеличат значително приходите. Хармония с близките. Спокойно ще обсъдите въпросите, които са водили до несъгласия преди, ще успеете да се споразумеете за всичко.

Везни – Няма да е лесно да се съсредоточите върху работата. Възможно е разногласие с колегите. Дори един малък спор може да приключи с конфликт, ако не направите отстъпки навреме. В личния живот е малко вероятно да възникнат сериозни проблеми, близките хора ще ви подкрепят във всичко.

Скорпион – Този ден е много подходящ за решаване на сложни проблеми. Сега можете да разберете някаква двусмислена ситуация, да се концентрирате и да забележите всички детайли, които са важни. Няма нужда да бързате и преди да предприемете каквото и да било действие, добре премислите и претеглете плюсовете и минусите.

Стрелец – Хармонично се развиват деловите и личните отношения. С хората често се разбирате от половин дума. Придържайте се към положителното настроение, опитайте да обърнете повече внимание на това, което се случва около вас и ще откриете начин да промените ситуацията към по-добро, ако има проблем.

Козирог – Луната се намира в сектора на дома и семейството в хороскопа ви, затова днес те ще бъдат важни за вас, както и ще ви вълнуват въпросите за безопасността и сигурността им. Бъдете искрени и излъчвайте любов към близките си. Гледайте по-оптимистично към близкото бъдеще.

Водолей – Началото на деня е благоприятно. Това време е подходящо за работа, особено ако изисква творчески подход, въображение и изобретателност. С някои нестандартни решения ще постигнете успех. По-добре да не обсъждате важни въпроси, защото такива разговори могат да доведат до сериозна кавга.

Риби – Ако отидете на някое социално събитие със сигурност ще бъдете в центъра на вниманието. Не е изключено да осъществите приятно запознанство, което може да има романтично продължение. Вие сте очарователни, много ви харесват, а някой могат да се влюби във вас от пръв поглед.