Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще имате успех в делата си!

Овен - Може да се сблъскате с ограничения, които възпрепятстват свободното изразяване на вашата воля и изпълнението на непосредствените индивидуални нужди. Възможно е да има противоречия между вас и близките хора.

Телец – Днес са възможни известни трудности. Бързайки да решите проблемите един след друг, може да се окаже, че не ви остава време за почивка. Някои от вас ще се измъчват от лошо предчувствие и може би имат известно основание за това.

Близнаци – Постарайте се да не допускате негативни мисли в главата си, тъй като лесно могат да се претворят в реалността. Не оставайте в уединение за дълго време. Общуването с приятели ще ви подари приятни минути.

Рак – Звездите днес ви съветват да не се поддавате на изкушения и съблазни. Някои неприятни дейности трябва да се свършат още днес. Отношенията с конкретно лице ще придобият важно значение за вас.

Лъв – Повечето от вас ще имат успех в делата си. Ще намерите начин да решите някакви свои проблеми. С изобретателност ще преодолеете възникващите пречки. Подходящо време за сътрудничество или за романтична среща.

Дева – Днес нараства вероятността да допуснете грешки, ако сте на работа. Не се нагърбвайте с всички задачи наведнъж. Общуването ви отчасти може да е затруднено. Старайте се да изразявате своите мисли, колкото може по-ясно, за да бъдете разбрани правилно.

Везни –Днес ще се чувствате по-уверени в себе си, отколкото напоследък. Подходящ ден да изявите добрите си качества. От вас и вашето поведение зависят доста неща, за да постигнете хармония в личните си отношения.

Скорпион – Днес ще ви съпътства доброто настроение и положителната нагласа. Ще се вдъхновите от някого или нещо. Вашата забележителна проницателност ще ви помогне да се оправите с практическите въпроси.

Стрелец – Денят ще ви донесе лекота и безметежност. Ще се радвате на добро настроение. Ще сте склонни към преяждане и самоугаждане, което не трябва да допускате! Ще се повиши чувствителността ви, но и ще бъдете по-твърдоглави от обикновено.

Козирог – Днес лесно ще се разбирате с околните. Общуването ви е ще е динамично и конструктивно. Въпреки че ще бъдете внимателни и грижовни към близките и семейството си, твърдо ще държите нещата да стават както искате вие.

Водолей – Денят ще се развива успешно за мнозина. Възможно е да получите добри новини или да възстановите прекъснати отношения, на които сте отдавали голямо значение. През втората половина на деня ще станете по-креативни. Интуицията ще ви е верен помощник.

Риби – Днес повече ще сте склонни да витаете в облаците и лесно да се впечатлявате от всичко. Постарайте се да запазите реалистичното си отношение към действителността. Ако нещо не ви хареса, бързате да се скриете в “черупката си”.