Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще летите високо към успеха. Риби, време е за релакс!

Ден на единство с по-висшите сили. Днес добрите молитви биват чути и могат да се изпълнят.

Овен – Можете да постигнете много днес, но трябва да действате бързо. Така че не се опитвайте да отлагате нищо. Колкото по-скоро предприемете важните неща, толкова по-лесно ще бъде постигането на желаните резултати.

Телец – Заемете се с организацията на текущите събития и подхождайте към обстоятелствата от философска гледна точка. Не се притеснявайте, ако се окаже, че не можете да изпълните всичко, което е било планирано. В някои моменти може да срещнете трудности, но това няма да ви откаже.

Близнаци – Плодотворен ден, който позволява да се постигнат отлични резултати в много случаи. Вие сте в състояние да се справите с решаване на вашите собствени проблеми, както и да помогнете на другите, които са в затруднено положение.

Рак – Днес мнозина от вас ще ги вълнуват въпроси, свързани с лица от противоположния пол. Ще се проявите като хора много ларж. Внимавайте да не загубите чувството си за мярка, което ще се отрази на вашия портфейл и на още други неща.



Лъв – Готови ли сте за бързи промени и турбуленция? Дръжте здраво волана. Днес ще летите високо към успеха с голяма скорост, но това има и своите рискове. Уверете се, че ще спечелите повече, отколкото ще загубите, преди да вземете важното решение.

Дева – Нужно ви е да разработите стратегия за бъдещето, преди да се потопите навътре във вашето следващо начинание. Единствено балансираният подход е гаранция за вашия успех в бъдеще. Критиката към другите, трябва да бъде облечена в дипломатическа форма.

Везни –
Добре е да отделите време на планирането, което може да се отнася както за професионалното развитие, така и за личния живот. Използвайте максимално всички възможности, които ще срещнете през днешния ден.

Скорпион – Нещо може да се обърка днес, но ако запазите спокойствие, със сигурност ще намерите начин да промените ситуацията към по-добро. Вие сте общителни, активни, самоуверени и способни да се справите навсякъде, където отидете и с всичко.

Стрелец – Ще успеете да се справите с повечето си задачи и да се освободите напълно от някои от тях. Благоприятен ден за хората, които се занимават с творческа работа. Възможни проблеми с двигателната система.

Козирог – Денят не обещава лесен успех, но можете да постигнете отлични резултати, ако вложите повече усилия. Не се отказвайте от плановете си, ако нещо се обърка – помнете, че настойчивостта постига чудеса.

Водолей –
Имате интересни идеи, много планове, които искате да започнете да реализирате. Комбинирайте творческите идеи с практически подход и е възможно да постигнете успех. Добре е да разчитате предимно на себе си.

Риби – Ако решите да забавите ритъма на живота, това ще бъде правилното решение. Не се претоварвайте много с работа. Намерете време за релаксация. Няма да загубите нищо, ако отделите време да се отпуснете малко.