Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще настъпи страхотна промяна в живота ви

На този ден е добре да покажете такива качества като благородство, справедливост, честност, доброжелателност, дружелюбие, щедрост. Откритото общуване ще ви донесе много нови и интересни неща.

Овен – Скрити емоции могат да изплуват на повърхността и тъй като ще бъдете по-чувствителни от обикновено, възможно е да приемете думите на някои хората по-навътре и да се разгневите за неща, на които не бихте обърнали внимание при нормални обстоятелства.

Телец – Независимо какво ви се случва сега, концентрирайте се върху утрешния ден! Планирайте потребностите си, подредете приоритетите си! Изхвърлете зад борда всичко, което е излишно и ви дърпа назад.

Близнаци– Ако нещо не върви според очакванията, може би е време да сложите край на това и да прехвърлите енергията си към нещо друго. Ще имате възможност да изясните недоразуменията с близки хора и да преодолеете някои различия, които ви отдалечават, което ще възстанови спокойствието ви.



Рак – Трябва да сте нащрек, защото животът може да постави някои предизвикателства пред вас. Ако изпитвате нужда да останете сами, направете го, защото така ще можете да подредите мислите си. Тогава ще вземете по-добри решения.

Лъв – Сега сте в момент, в който се чувствате мотивирани да предизвикате съдбата и да постигнете мечтите си. Ще излъчвате сила и жизненост и ще покажете на света, че нищо и никой не може да ви победи. В живота ви идват промени, които ще ви направят много щастливи.

Дева – Първата половина на деня е благоприятна, по това време се справяте много добре. Струва си да се заемете с дела, които сте отлагали дълго време; ще се справите бързо с тях. Следобедът е повече за релакс и размисъл, отколкото за каквото и да е решително действие.



Везни – Днес ще бъдете много чаровни и лесно ще се разбирате с хората. Но ако сте заобиколени от нездравословна атмосфера изпълнена с нервност, тогава просто няма да можете да работите спокойно.

Скорпион – Въпреки че няма да възникват сериозни проблеми, настроението ви може да не е достатъчно добро през целия ден. Не позволявайте на незначителните неща да ви отвличат от това, което наистина има значение. Ще имате достатъчно сила да се справите с всички предизвикателства.

Стрелец – Първата половина на деня е посветена на работа. Трябва да решавате не само свои, но и чужди проблеми. По-късно ще имате възможност да се отпуснете и да се забавлявате, да поговорите с приятели. Не са изключени и романтични изненади.

Козирог – Може би трябва да се научите да се отпускате. Бъдете спокойни и позитивни, защото нервността може да ви накара да се почувствате зле. Звездите съветват да не забравяте за половинката си, да се опитате да прекарвате повече време заедно.



Водолей – Удвоете предпазливостта си и не губете самообладание. Много хора харесват вашия подход към решаването на проблеми. Намирате начин да докажете своята позиция, без да обиждате никого. Възможно е днес да спечелите нови съюзници.

Риби –Днес сте малко непостоянни и непоследователни в действията си. Ще проявите целеустременост и практичност в началото на деня, а следобед ще сте склонни да бъдете мечтателни и романтични.