Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще омагьосвате с чара си

Целта на деня е да намерите хармония между духовната и материалната част от живота, да бъдете изпълнени с любов и оптимизъм, да се отпуснете.

Овен – Луната е в знака на Овен и носи физическа сила, енергия и смелост. Животът става много по-динамичен и по-бърз, което ще се отрази чудесно извън кариерата ви. Просто трябва да внимавате с решенията си, защото съществува риск да бъдете прибързани и нетърпеливи.

Телец – Бихте могли да се почувствате малко претоварени, тъй като много различни неща изглежда стоят на пътя ви. Вероятно ще обсъждате много лична тема с някого, на когото чувствате, че можете да се доверите.

Близнаци – Дали да се придържате към изпитани и истински методи, или да опитате нещо ново може да бъде основният въпрос сега, но вземането на твърди и бързи решения вероятно трябва да почака.

Рак – Днес може да изпитате неудовлетворение или недоволство от нещо, но и шанса да видите къде може да направите промени в живота си, за да подобрите нещата. Би било разумно да не поемате много ангажименти сега.



Лъв – Творческата ви сила се засилва, тъй като вашият управител е в хармоничен аспект с Плутон. В отлична форма сте за всякакви начинания. Можете много добре да убеждавате и очаровате другите.

Дева – Транзитът на Слънцето към Плутон може да даде тласък на романтичните взаимоотношения, писането, разговорите, взаимоотношенията с деца, творчески проекти или хобита.

Везни – Може да се почувствате претоварени, тъй като поемането на твърде много неща в последно време ви уморява. Бихте могли да се чувствате малко разпилени или нетърпеливи на моменти и да действате от емоции, а не от разум.

Скорпион – Слънцето във вашия знак си хармонизира с Плутон днес, давайки ви допълнителни бонуси. Вие сте убедителни и очарователни, а също и авторитетни, завладяващи, и ангажиращи, което ви помага да се чувствате по-силни и да имате повече контрол над живота си.



Стрелец – Чувствате се способни да се справяте с проблемите в живота си. По-добре е да направите равносметка на това, което сте постигнали и след това да прецените къде може да са необходими корекции или може би накъде да промените курса.

Козирог – Със Слънцето и Плутон в хармония днес, скъпи Козирози, вие сте в отлична позиция да напреднете или да направите положителни промени и подобрения в работата или личния живот. Може да се решите да предприемете стъпки към целите си.

Водолей – Луната е импулсивна в Овен и секстилът ѝ с Юпитер във вашия знак повишава оптимизма ви допълнително, а връзката между Слънцето и Плутон увеличава вашата амбиция, решителност и отдаденост на делата ви.

Риби – Чувствате се по-жизнени. Склонни сте конструктивно да насочвате енергията си и да търсите нов поглед върху живота си. Време е за откриване на нови начини за разглеждане на проблемите или живота като цяло.