Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще се появи ново любовно вдъхновение

Животът днес може да бъде много вълнуващ. Придружава ви иновативна енергия в любовта. Ако сте женени, опитайте се да разчупите монотонността и подгответе изненада за партньора си.

Овен – Можете да се надявате на положителен резултат, когато става въпрос за деловата ситуация, за която се грижите в момента. Въпреки че сега не ви се струва така, проблемите ще бъдат решени. Пред вас има положителни обстоятелства.

Телец – Постарайте се да подобрите отношението си към колегите, ако искате да имате положителна работна атмосфера. Важно е да се отнесете с тях по правилния начин. Няма да имате големи проблеми, но е възможно главоболие.

Близнаци – Имате шанс да постигнете успех. Можете да разчитате на положителен резултат. Помислете дали да не изненадате любимия човек с обяд, или просто да направите нещо специално за вашия приятел. Отделете време за емоционално общуване днес.



Рак – Няма да има нито една ситуация, срещу която да не можете да се изправите, защото астралната енергия ви подкрепя в това и стимулира способностите ви. Страхотен ден да кажете какво мислите. Не че не го казвате, но понякога имате проблеми с изразяването на емоции.

Лъв – Пред вас ще има различни дилеми - важно е да се вслушате в интуицията си. Грабнете възможностите, които предстоят. Любовният живот ще искри с нов блясък благодарение на положителното движение на планетите, които подкрепят вашата любов.

Дева – Ако днес сте изправени пред проблем, направете всичко възможно, за да намерите възможно най-простото решение. Не всеки проблем е толкова сложен. Много често най-очевидният отговор е най-правилният.

Везни – Ако се чувствате уморени тези дни, това може да се дължи на стрес. Притеснението, безпокойството или страхът могат да бъдат голяма пречка за вас и те са емоционално нездравословни.

Скорпион – Очаква ви ден, през който ще бъдете много заети с многобройни ангажименти, но вие обичате да работите и за вас не е проблем да бъдете отдадени. Засега сте пасивни в любовта, но добре ще си прекарате с приятели.



Стрелец – Денят не е от най-лесните, но е доста успешен. Ако запазите самообладание, ще свършите чудесна работа с трудни задачи, ще постигнете дори повече, отколкото сте очаквали. Старайте се да бъдете реалисти по отношение на нещата.

Козирог – Обикновено сте доста отдръпнати в себе си и тихи, що се отнася до чувствата. Днес няма да е така. Влиянието на планетите върху вашите комуникативни умения ще бъде доста ясно изразено днес.

Водолей – Днешната астрална енергия насърчава комуникацията. Споделете своята положителна енергия и добра воля с всички. Независимо дали става въпрос за съобщение, телефонно обаждане, цветя или прегръдка, покажете как се чувствате.

Риби – Очаква ви ден, в който няма да имате много задължения, следователно няма да сте под голям стрес. По-важно е да се съсредоточите върху нещата, които са ви приоритет. Можете да се отпуснете и да се насладите на свободното си време.