Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще срещнете нова любов

Предизвикателствата на деня - да устоите на всички изкушение и съблазни, да преодолеете слабостите си, да преминете към ново духовно ниво.

Овен – Този ден обещава спокойствие, което може да е само затишие преди бурята. Важна е правилната психическа нагласа. Тези дни не са подходящи за енергични инициативи, но вътрешно е време да се подготвите за тях.

Телец – Възможно е това Пълнолуние да ви предизвика временно безпокойство и притеснения относно финансовите ви проблеми, тъй като това се случва във вашия втори дом. Настроението ви е леко носталгично.

Близнаци – Този ден избягвайте по всякакъв начин стресови ситуации, които могат да ви отслабят. Влиянието на вашия управител Меркурий ще ви даде мъдрост и вдъхновение, които ще ви накарат да блестите, където и да сте. Бъдете нащрек, защото по пътя си ще събудите много страсти.

Рак – Хармоничното влияние, което ще получите от планетата Юпитер, ще ви накара да се чувствате много динамични и уверени, че късметът ще бъде на ваша страна във всичко, което извършвате.



Лъв – Избягвате да влизате в спорове днес, тъй като едва ли ще намерите обща платформа в разбиранията си. Купидон ще се старае да свърши своята работа, като ви предложи изкушението да изживеете „забранена любов“. Преценете възможните последствия.

Дева – Планетарната енергия ще ви даде тласъка, от който се нуждаете, за да се откъснете от всичко, което не ви прави щастливи. Ще успеете да преодолеете страховете и несигурността си и ще се изправите пред бъдещето с увереност и оптимизъм.

Везни – Жизнената енергия на Везните днес ще бъде леко намалена. Ако е възможно, по-добре е да не правите нищо. Прекарайте времето както искате – гледайте любимия си филм, идете на масаж, среща с приятели или гледане на телевизионни предавания през цялото време – каквото сърцето ви пожелае.

Скорпион – Днес почивайте колкото може повече. Обградете се само с това, което наистина ви прави щастливи. Любовният ви живот ще ви даде онова вълшебно докосване, от което се нуждаете толкова много.



Стрелец – Свободните Стрелци могат да се опитат да намерят своето щастие в Интернет. Може би вашият нов виртуален познат е точно този човек, от който се нуждаете. Поемете инициатива във всички области на живота. Това ще ви помогне да увеличите максимално резултатите.

Козирог –Динамиката на ежедневието ще ви помогне да излезете от черупката си. Не се крийте! Това е вашето време и трябва да излезете от сенките. Днешната планетарна енергия ще ви накара да реагирате.

Водолей – Планетарната обстановка ви насърчава да предприемете действия. Позволете на вашия приключенски дух да се появи навсякъде, където е възможно. Ще имате желание да подтикнете и другите към действия.

Риби – Днешната планетарна енергия ще изисква от вас да промените нещо в живота си и да завладеете нова територия. Предстои ви динамичен ден, който може да ви донесе много от това, което искате, ако положите малко усилия.