Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ще съблазнявате и завладявате!

Овен - Любовта е непредвидима. Днес може да се увеличи физическото привличане между вас и някой, който е приятел, колега или познат. Ако сте свободни представители на знака, възможно е да срещнете сродна душа на най-неочаквано място.

Телец - Днес ще получите отговор на някои от въпросите, които ви вълнуват или ще разсеете самите съмнения. Ще бъдете на една честота с любимия човек. Ще забележите, че се стремите към една и съща цел.

Близнаци – Любовта е във въздуха. Усещате ли я? Романтичното танго между Венера и Марс обагря света ви в червено. Това не е ден, в който трябва да устоявате на страстта. Хванете за ръка вашият партньор и идете на място, където ще бъдете само двамата. Ако сте още сами, може и на вас да ви изскочи късмета.

Рак - Днес сте в оптимистично настроение и това ви прави особено привлекателни в очите на другите, така че се приготвите за много предложения, достойни и дори неприлични. На работното място не позволявайте на концентрацията да ви да се провали заради лични проблеми.

Лъв – Днес ще ви допадне играта на съблазняване и завоевание. Вашият сексапил се засилва и ставате неустоими за някои представители на противоположния пол. Подчертайте дългите мигли, разпуснете лъвската си грива и вървете, за да победите сърцето на този, когото харесвате.

Дева – Ако имате връзка, флиртувайте с партньора си. Нека знае, че искрицата между вас няма никога да изчезне. Ако сте сами, вероятно ще успеете да се влюбите в парка или във фитнес залата. Все ще намерите някой, който да ви привлича.

Везни - Трябва да вземете всичко от живота, без да обръщате внимание на някои недостатъци и странности на ситуацията. Това е подходящият момент за събиране с приятели в компания, но също и за романтика.

Скорпион – Днес може да ви е трудно да се отделите от прегръдката на любимия човек. Ако сте били скарани, време е за помирение и любов. Облечете се така, че да се чувствате секси. Венера и Марс увеличават вашият сексапил и ще се почувствате прекрасно в собствената си кожа.

Стрелец - Проверете кой ви е изпратил покана в социалната мрежа! Днес като нищо може да срещнете новата си любов с помощта на технологиите. Общувайте с хора, които имат потенциала да ви направят щастливи по романтичен начин.

Козирог – Действащият аспект между Венера и Марс ще внесе много живот у вас. Не пропускайте благоприятния момент да се повеселите с партньорите си. Ако още не сте срещнали любовта, търсете и ще намерите.

Водолей – Венера и Марс ще засилят химията между вас и някого, когото ще срещнете. Може да се изненадате колко силни чувства ще забушуват. Ако имате връзка, добре е да отидете на мястото на първата ви среща, където вече сте изживели прекрасни чувства.

Риби- Покажете нова, красива страна от себе си на любимия ви човек и го изненадвайте приятно. Още действащият секстил между Венера и Марс ще събуди доброто у вас и ще ви помага да омайвате партньора си. Ако сте още сами, нищо чудно да се влюбите в нова личност в живота си.