Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес сте особено магнетични. Риби, отделете време на любим човек

Денят е подходящ за решаване на обикновени задачи и проблеми. Не се препоръчва да се стартират нови проекти.

Овен - Нужно е да подхождате с по-голямо внимание към деликатните теми. Пазете се от прояви на цинизъм. Открийте тайните подбуди на хората, които се опитват да ви пречат, и намерете начин да ги отстраните от пътя си “без бой”.

Телец - Днес можете да отстъпите от съвместните дейности и в много отношения да действате по свое усмотрение. Вашето желание обаче да следвате собствените си планове и правила може да доведе другите до раздразнение.

Близнаци - Първата половина на деня можете да си позволите да се отпуснете малко. Следобед ще бъдете по-активни и напористи в действията си. Не си поставяйте твърде сложни цели, изберете рутинна работа и я вършете постепенно.

Рак - Нуждаете се от повече яснота във връзка с някои въпроси. Преразгледайте своите планове и помислете как можете да ги оптимизирате. Ако изразявате по кротък начин вашите мисли, ще накара другите да ви съдействат.

Лъв - Днес вашето лично очарование е доста засилено. Компанията ви е желана навсякъде. Намирате се на прав път, но ситуацията може да вземе странен обрат. Не е подходящо времето за провеждане на важни разговори.

Дева - Днес някои от вас ще имат по-голямо физическо натоварване, други – по-интензивна умствена дейност. С упоритост и хъс ще действате през целия ден. Ще бъдете под влияние на емоционално напрежение.

Везни - Ако нещо не върви по план, звездите ви съветват да не се отказвате по средата на пътя и да не губите вяра в успеха. Добре е да прекарате време в компанията на приятели, можете взаимно да се вдъхновите.

Скорпион - Днес не е желателно да се уреждат взаимоотношения, да се обсъждат важни проблеми за работа и да се говори за нещо сериозно. В любовта и брака сексуалният аспект ще играе голяма роля, както и дълбокият емоционален резонанс между партньорите.

Стрелец - Очаква ви един активен и забързан ден. Вземете мерки за безопасността си във всякакъв аспект. Оценете ресурсите си и поемайте рискове само заради сериозна цел. Ако не се чувствате достатъчно добре подготвени, може да се провалите или да се откажете.

Козирог - Може да почувствате необходимостта от преструктуриране на вашето партньорство. Сега не се препоръчва да бързате с приемането на каквито и да било решения, тъй като процесът на преосмисляне може да бъде доста дълъг.

Водолей - Може да ви притиснат в ъгъла, но вие не бива да се паникьосвате. Запазете спокойствие и хладнокръвие и ще овладеете положението. Стойте настрани от хора, които са настроени критично или агресивно.

Риби - Днес мнозина са вътрешно по-уязвими, лесно раними и силно впечатлителни. Хороскопът ви показва, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек.