Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес сте просто неустоими

Денят има смесена енергия, затова бъдете внимателни. Може да срещнете нови предизвикателства, изкушения, провокации или да бъдете притиснати да вземате решение. До 13:16ч не купувайте и не предприемайте нищо важно.

Овен - Вашият управител Марс прави стресов аспект с Меркурий и хармоничен с Венера. Въпреки че е активен период, трябва да внимавате да не вземате импулсивни или нереалистични решения. Сблъсъкът с други хора е по-вероятен сега.

Телец – Днес вероятно ще се почувствате одухотворени и готови за действие. Въпреки че може да има известно напрежение поради дисхармоничния аспект на Меркурий с Марс, а също и лунниятранзит през опозиционния ви дом, това всъщност е мощно време за определяне на приоритетите ви.

Близнаци – Вашите взаимоотношения могат да бъдат приятно пикантни. Венера, която е във вашия осми слънчев дом и в хармоничен аспект с Марс, засилва и подпомага интимността ви. Не проявявайте нетърпение или безпокойство, които могат да доведат до смущения и ненужен стрес.

Рак – Отличен момент за подобряване на приятелството. Хармоничният аспект Венера-Марс може да ви помогне да се свържете с хора или проекти, които ви карат да се чувствате добре или да ви мотивират. Възможно е да изпитате романтично вълнение днес.



Лъв – Днес показвате истинско умение за изглаждане на различията. Това може да бъде уникално творческо време за вашата работа и практически цели. Може би ще ви е по-лесно да вършите работата си. Увеличава се личната ви привлекателност.

Дева – Днес вие сте по-енергични и уверени, особено по отношение на връзката си или някое творческо начинание. Благоприятно да разширите своя кръгозор. Можете да бъдете силно мотивирани да преследвате личен интерес, определена тема, хоби или творческа дейност.

Везни – Сърдечните въпроси могат да бъдат много приятни за вас днес с хармоничния аспект на Венера с Марс. Чувствате се спокойни, но също така срещате леко предизвикателство и сте готови за действие.

Скорпион – Днес преобладават добро настроение и оптимизъм, които помагат за укрепване на отношенията. Може да има разговори, които да ви мотивират или вдъхновяват. Вашият магнетизъм е висок, тъй като Венера се хармонизира с Марс. Този транзит увеличава вашите способности да привличате и подобрява комуникативните ви умения.



Стрелец – Може да се натъкнете на добра находка или покупка или да направите задоволителна продажба или покупка, тъй като Венера се хармонизира с Марс днес. Бихте могли да получите подаръци или вид внимание, което повишава увереността ви.

Козирог – Днес имате повишена чувствителност към енергиите на деня и това работи във ваша полза. Ще бъдете в настроение за различни любовни приключения. Тези, които вече са в по-дълги връзки, ще преживеят нов ренесанс.

Водолей – Днес Венера сключва хармоничен аспект с Марс и можете да изпитате прилив на увереност, за да предприемете действия по личен въпрос. Време е да бъдете решителни и да се заемете с това, от което се нуждаете.

Риби – Днес вашият любовен живот е добър. Вече имате възможността, която търсите, да обсъдите нещата и да оправите всичко във връзката си. Най-накрая можете да се отпуснете и да говорите открито с партньора си за всички проблеми, пред които сте изправени двамата. Това ви помага да намерите съвместни решения.