Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ви е щастлив ден в любовта

Време на съзнателни промени в живота. Денят е подходящ за полагане на основите за благоприятно бъдеще.

Овен - Ще имате шанс да постигнете много, но е важно да се съсредоточите върху наистина важни неща, да не губите време за дреболии. Старайте се да не поемате задълженията на други хора върху себе си и да изключите всички лични срещи.

Телец – Днес е трудно да общувате с колегите си. Може би е най-добре, ако предпочитате да работите сами, ако можете. Ако не, опитайте се да избягвате емоционални конфликти и ситуации, които водят до безплодни спорове.

Близнаци – Ще ви е трудно да се съсредоточите върху текущите дела, тъй като нещо постоянно ще ви разсейва от работата. Ако можете да покажете своето усърдие и постоянство, тогава успехът ви е гарантиран.



Рак – Спрете да бягате от споровете и да се прибирате в черупката си, трябва да проявите инициатива и чувство за адаптация. Усещате как се засилва химията между вас и някой, който познавате отдавна.

Лъв – През този ден астрологичните влияния ще ви направят по-логични и далновидни. Отношенията с партньора няма да са изключителни, но поне няма да има разногласия. За влюбените днешният ден ще бъде пълен с щастливи моменти.

Дева – Ще бъдете много мотивирани и борбени в работата. Никое предизвикателство няма да ви уплаши и няма да липсва сътрудничество с колегите. През този ден ще сте малко нетърпеливи и може да се ядосате и за най-малкото нещо.

Везни – В работата Меркурий ще ви помогне повече от всеки друг да постигнете целите, които сте си поставили. Необвързаните е добре да си отваряте очите и да се възползвате максимално от възможностите, които ще ви се предоставят за приключения.



Скорпион – Нещата ще протичат по-добре през този ден. Ще се изяснят мислите ви. От време на време ще имате промени в настроението и в някои моменти може да повишите тон повече от необходимото.

Стрелец – За вас днешният ден ще бъде съвсем обикновен и без нищо особено. Ще сте заети с работа и други важни ангажименти, макар да имате моменти, в които ще сте нерешителни. От време на време ще се тревожите за някои деликатни въпроси и няма да сте спокойни.

Козирог – През този ден ще имате щури желания и ще се опитате да реализирате някои от тях. Животът обаче не е игра и винаги трябва да внимавате. Във финансов план трябва да следвате стриктни стратегии, за да поставите ситуацията под контрол.

Водолей – През този ден ще отдадете по-голям приоритет на нещата, които обичате със сърцето си. Добре е да бъдете максимално предпазливи, за да не възникнат сериозни проблеми. Преди да предприемете важни стъпки, трябва да сте сигурни.



Риби – През този ден ще сте по-решителни, по-динамични и инициативни. В някои отношения късметът ще е на ваша страна, така че не се притеснявайте. Хармоничният аспект между Луната и вашият управител Нептун ще ви направят по-интуитивни.