Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес ви предстоят нови запознанства

Овен – Днес може да ви притесняват някакви взаимоотношения – романтични или друго познанство. Имате огромен ентусиазъм и полагате усилия, за да напреднете в проектите си. Внимавайте да не действате прибързано или импулсивно.

Благоприятно за любов – Водолей
Благоприятно за приятелство - Лъв

Телец
– Вероятно имате много задачи и не сте сигурни откъде да започнете. Може би не трябва да започвате днес, а да си дадете почивка и след това да се заемете утре, когато отново ще се чувствате добре.

Благоприятно за любов – Риба
Благоприятно за приятелство - Дева

Близнаци – Днес може да се почувствате напрегнати. Може да се наложи да направите някои избори по отношение на неща извън кариерата и семейството. Много интереси имате, което затруднява избора ви. Не се опитвайте да го обмисляте днес. Умът ви е малко объркан. Изчакайте няколко дни и след това разгледайте отново опциите си.

Благоприятно за любов – Водолей
Благоприятно за приятелство - Лъв

Рак – Вероятно ще изпаднете в затруднение относно това какво да правите. Вашият график може да бъде препълнен с други отговорности. Не се чувствайте принудени да вземате решения днес. Помислете ден два и тогава вземете решение.

Благоприятно за любов – Овен
Благоприятно за приятелство - Скорпион

Лъв – Пред вас стоят много възможности и всички те изглеждат еднакво привлекателни. Това не е ден, в който трябва да стоите в къщи. Енергията на деня е подходяща за социални контакти и нови запознанства.

Благоприятно за любов – Овен
Благоприятно за приятелство - Скорпион

Дева – Нови възможности за печалба или инвестиции биха могли да ви затруднят в избора ви кое е най-доброто за вас. Сега не е най-подходящото време да се вземат важни решения. Изчакайте още няколко дена.

Благоприятно за любов – Близнаци
Благоприятно за приятелство - Козирог

Везни – Животът ви може да е изправен на кръстопът. Възможни са няколко различни възможности за вас. Единственото най-сигурно нещо сега, е, че промените са на хоризонта. Днес не е денят да ги разглеждате. Бъдете като Скарлет О'Хара и помислете за това утре!

Благоприятно за любов – Рак
Благоприятно за приятелство - Козирог

Скорпион – Отношенията на другите към вас може да се променят, а вие не сте сигурни какво означава това. Оптимизъм изпълва деня ви. Имате прекрасна възможност да се срещнете с други хора, които споделят вашите интереси или с любим човек.

Благоприятно за любов – Дева
Благоприятно за приятелство - Риби

Стрелец – Може би трябва да вземете някакво решение, но точно сега не сте сигурни в посоката, в която искате да поемете. Подходящо е за лично време с вашия любим човек. Освен, че ще си изкарате приятно, това ще заздрави връзката и ще ви сближи.

Благоприятно за любов – Везни
Благоприятно за приятелство - Овен

Козирог –Денят ви ще бъде изпълнен с жизнерадост и самочувствие. Нищо чудно, че ще привличате вниманието към себе си. Ще извличате от всяко нещо удоволствие. Вкъщи всичко ще върви гладко и ще се наслаждавате на споделено спокойствие.

Благоприятно за любов – Везни
Благоприятно за приятелство - Овен

Водолей – Резултатите от работата ви ще зависят от настроението ви. Не се притеснявайте излишно, не всички проблеми изискват незабавно решение, нещо може да бъде отложено за по-късно. Любовта има невероятно значение за вас, така че направете нещо в нейното име.

Благоприятно за любов – Скорпион
Благоприятно за приятелство - Овен

Риби – Вашият вътрешен динамизъм и енергия ще бликат днес. Индивидуалната работа днес ще ви даде много добри резултати. Ще имате чудесна възможност да направите живота си по-колоритен и вълнуващ.

Благоприятно за любов – Скорпион
Благоприятно за приятелство - Телец