Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днешният ден е като сбъднат сън за вас!

Овен – Обстоятелства, които не сте взели под внимание, могат внезапно да възникнат в живота ви и да окажат значително влияние върху него. Постарайте се да укрепите отношенията си с любимия човек, заедно ще можете да се справите с всякакви трудности и проблеми.

Телец – Не правете нещо само защото трябва да го направите или някой го очаква от вас. Правете само това, което иска сърцето ви. Бъдете внимателни с покупките, защото тяхното качество може да се окаже съмнително. Следете финансите, сега не е най-доброто време за покупки и харчене на пари.

Близнаци – Активната почивка, разходките на свеж въздух ще са ви от полза. Общуването с приятели ще ви развесели и ще повдигне духа ви. Връзката с любимия човек ще се промени към по-добро. Конфликтите, кавгите и недоверието ще останат в миналото.

Рак –Не си играйте на бавачка с хора от вашето обкръжение. Спрете да спасявате хора, които не искат да бъдат спасени. Разширете своя социален кръг. Денят е подходящ за пазаруване, забавление, пасивна почивка. Сериозните дела могат да почакат.

Лъв – Насладете се на вълшебните моменти, които ще ви предложи денят. Много неща ще са като сбъднат сън за вас. Не стойте у дома, идете на кафе, на кино, на гости и тогава няма да изпуснете обещаните бонуси от съдбата.

Дева – Бъдете внимателни към дребните неща, обръщайте внимание на знаците, слушайте интуицията си. Никога не е твърде късно да промените решението си, ако заключите, че е грешно! Спрете да се отдавате на фалшиви надежди и по-трезво погледнете заобикалящата реалност.

Везни – Разчитайте на собствената си интуиция и здравия разум, а не на чуждото мнение. В личния ви живот всичко ще бъде спокойно и хармонично. Във вас е влюбен човек, който не смее да си признае.

Скорпион – Днес някои парчета от пъзела на живота ви ще бъдат наредени. Самоувереността ви нараства. Може да ви бъде трудно да намерите общ език с другите. Може би те няма да разберат вашите мисли, цели и желания. Запазете спокойствие, тогава конфликтите могат да бъдат избегнати.

Стрелец – Бъдете внимателни, можете да загубите нещо, което много цените. Време е за срещи, запознанства и романтика. Сега дори дългогодишните брачни отношения могат да бъдат вълнуващи, ако ги подправите с малко фантазия.

Козирог – Денят ще бъде едновременно противоречив и интересен. Вслушайте се в мнението на половинката си иначе трудно ще избегнете конфликтите. Свободните представители на знака имат зелена светлина.

Водолей – Сега трябва да решите какво бихте искали да правите повече – да се заемете с вашите ежедневни задължения или да общувате с хора, които харесвате. Възможни са някои приятни изненади.

Риби –Днес планетите ще хвърлят сянка върху вашата обективност, така че едва ли ще различавате реалността от фантазиите. Избягвайте решения, които могат да променят живота ви. В любовта не правете компромиси със себе си.