Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, гответе се за нова романтична връзка


Овен – Звездите казват, че дългоочакваната цел е само на една ръка разстояние! Трябва да направите последната стъпка към желаното. Обстоятелствата ще осигурят десетки възможности за промяна в личния ви живот и ще бъде непростимо да ги игнорирате.

Телец – Хората, които ви обичат, трябва да бъдат приоритет в живота ви. Не забравяйте за близките си хора в преследването на пари и финансово благополучие. Денят обещава приятно запознанство, но без продължение.

Близнаци – Успехът в бизнес делата ще придружава само онези хора, които са в състояние трезво да оценят ситуацията. Решете кои са основните ви приоритети, определете какво е по-важно за вас на този ден - кариера, дом или лични амбиции.

Рак – Недоброжелатели могат да се опитат да ви провокират, но конфликтът може да бъде избегнат, ако не се поддадете на провокации. В личния живот нещата вървят добре, отношенията ви с партньора ви се развиват добре и стават по-силни.

Лъв – Подходящ ден за всякакви промени, нови срещи и запознанства. Дори и да не чувствате парични ограничения в момента, това не означава, че можете да харчите пари за всякакви дреболии. Възможно е началото на романтична връзка. Доверете се на интуицията си, тя определено няма да ви заблуди.

Дева – Изглежда, че звездите са решили да изпълнят най-съкровеното ви желание! Опитайте се да контролирате събитията около себе си и постоянно да държите инициативата в ръцете си. Ще имате възможност да създадете нови полезни контакти. Разширете своя социален кръг без колебание, но не бързайте да се доверявате на нови познати.

Везни – Пазете се от настиване, звездите казват, че съществува риск да се простудите. На този ден, не бързайте, просто бъдете в хармония със света и усетете какви са истинските ви чувства и реалния живот.

Скорпион – Активните и енергични хора от вашия зодиакален знак ще бъдат щастливи днес. Съдбата ще даде шанс да се промени живота ви към по-добро. Силни емоции или външно влияние могат напълно да ви завладеят. Не се поддавайте на провокация!

Стрелец – При обсъждането на всякакви работни въпроси, бъдете много внимателни. Старайте се да не говорите прекалено много и не бързайте да давате обещания. Склонни сте да взимате решения твърде прибързано и някои хора могат да се възползват от това.

Козирог –За да влезе нещо ново в живота ви, трябва да се отървете първо от старото. Нежелани са пътувания, полети, посещения на обществени мероприятия. Ако е възможно, стойте далеч от превозни средства.

Водолей – Не се поддавайте на емоциите, вземайте добре обмислени решения. Бъдете внимателни при финансови операции. Планирайте романтична среща за вечерта, ще си прекарате страхотно. Занимавайте се с любимите си неща.

Риби – Звездите казват, че през следващите дни ще имате възможност да реализирате стара мечта. Говорете с любимия си човек. Липсата на комуникация рано или късно може да доведе до загуба на взаимно разбирателство.