Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, избягвайте кавгите! Щастие в любовта очаква Скорпионите

Овен – Отличен ден за работа, но до 16 часа. Успявате да разрешите сложни проблеми. Често използвате чара си, за да решите проблемите с работата и това се оказва много ефективно. Обсъждането на важни въпроси в семейството трябва да бъде отложено.

Телец – Можете да проведете важни делови или лични преговори: резултатите от тях няма да ви разочароват. Не е изключено да осъществите неочаквано приятно запознанство, което в близко бъдеще би могло да се превърне в нещо повече.

Близнаци – Не е нужно да полагате много усилия, за да угаждате на другите: достатъчно е да се държите искрено. Могат неочаквано да възникнат проблеми, които ще трябва да бъдат решени много бързо.

Рак – Възможно е да възникнат трудни и двусмислени ситуации, но определено ще намерите изход. Ще успеете да вдъхновите хората около себе си с действията си. Не давайте обещания, ако не сте сигурни, че можете да ги изпълните.

Лъв – Има опасност да не забележите някои подробности, които по-късно ще играят важна роля. Връзките с роднините няма да са лесни. Те могат да ви укорят, че сте твърде взискателни, ако вземате предвид само вашите собствени интереси. Важно е да се избягват кавги, защото могат да имат много неприятни последици.

Дева – Успешен ден за укрепване на позицията ви, установяване на бизнес отношения, решаване на стари проблеми. Вие сте активни и енергични, приятно е да се общува с вас, интересно е да се говори, така че не се изненадвайте, ако се разшири кръгът ви на общуване.

Везни – Вашите добри шансове се увеличават. Луната, преминавайки през вашия пети дом на творчеството и любовта, ви вдъхва оптимизъм и желание да изпитате нещо необичайно, настройва ви любовно и ви тласка към приключения.

Скорпион – Съдбата продължава да ви засипва с благословиите си, почти без да изисква нищо в замяна от вас. Ще намерите добро приложение за творческите си идеи. Ще бъдете щастливи в любовта.

Стрелец – Благоприятен ден в много отношения. Добре е да действате и да използвате положителните влияния, но само до 16 часа. Ако ви е нужна помощ, потърсете я, не се опитвайте да се справите непременно сами. Подходящо време за решаване на финансовите въпроси.

Козирог – Ще успеете да постигнете много, ако изоставите обичайните методи и решите да експериментирате. Денят е страхотен за намиране на нови начини да постигнете целта си. Желанието да опитате нещо необичайно ще повлияе положително на личните взаимоотношения.

Водолей – Рутинната и монотонна работа днес ще ви се отдава по-трудно от обикновено и ще е много досадно. Може да разчитате на интуицията си. Възможни са приятни изненади и добри новини, както и успешни съвпадения.

Риби – Позитивни промени са възможни във всички сфери на живота. Претегляйте внимателно всяка своя стъпка, вслушвайте се в интуицията, както и в добрите съвети, които получавате. Възможно е да се възстановят отношения, които са били прекъснати.