Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, късметът днес е с вас. Стрелци, очаква ви незабравима вечер с половинката

Денят има мощна енергия, която пробужда в човек чувство за справедливост, решителност, смелост. Необходимо да се изхвърлят съмненията и да се поддържа чистотата на мислите.

Овен – Бъдете по-позитивни и не позволявайте на несигурността да ви отклони от пътя ви. Внимавайте обаче да не понижите стандартите си. Рискувате да усложните живота си и да си загубите времето с хора, които са напълно неподходящи за вас.

Телец – Вашият здрав разум ви води в правилната посока. Някои го наричат късмет, но вие сте просто рационални. Трябва да ускорите темпото на проектите/делата си днес, за да ги доведете до успешен край.

Близнаци – Променете отношението си към партньора си и не го натоварвайте с неоправданите си оплаквания. Ако сте сами, опитайте се да се отпуснете повече. Тъй като социалните контакти през този период са ограничени, възползвайте се да подредите мислите и живота си.

Рак – Вашият реализъм ще ви позволи да избегнете грешка. Някой на работното ви място може да признае чувствата си към вас. Трябва да управлявате ситуацията нежно и дискретно, но можете да стигнете до задоволително заключение.

Лъв – Късметът ще ви позволи да напреднете към целите си. Не се колебайте, бъдете себе си, спонтанни. Решителността ви позволява да забравите за малките телесни неразположения, които ви създават дискомфорт.

Дева – Творческият ви подход към любовния ви живот е във възход. Възползвайте се от това, за да извлечете най-доброто от връзката си и да промените обичайния си начин на правене на нещата.

Везни – Мислите ви стават по-ясни. Време е да започнете да се фокусирате върху себе си. Трябва да се освободите от фикс идеите си и да си върнете динамиката, това ще ви донесе малко свеж въздух. Да бъдете отворени към чувствителността на партньора си, това е много добре.

Скорпион – Това е добър ден, ако знаете как да го управлявате. Ще почувствате голяма нужда да установите ред в професионалния си живот. Не влизайте в политически или философски дискусии, дебатите могат да станат доста разгорещени!

Стрелец – Можете да прекарате една незабравима вечер с половинката си. Не са изключени и еротични моменти, които ще ви сближат още повече. Ако сте необвързани, може да срещнете някого с потенциал да бъде нещо повече от просто приключение.

Козирог – Енергията е налице, но успокойте ентусиазма си и е добре да го насочите към нещо конструктивно. Умът ви кипи и ще намерите всякакви неща за правене. Бъдете разумни. Един хубав ден, подходящ за динамични срещи. Днес късметът е на ваша страна.

Водолей – Изпитвате необходимост от движение напред, дух на приключение, нетърпение и възбуда. Луната е благосклонна към вас и ви прави креативни. Сега можете да очаквате по-плавно плаване във водите на живота.

Риби – Усещате желание да се отдръпнете и нужда да се съсредоточите върху мечтите си, за да можете да започнете отначало. Трябва да се измъкнете от шума и суматохата, за да възстановите енергийните си нива.