Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, може да попаднете в любовен капан днес

Продължете решаването на текущите въпроси и може да стартирате само малки проекти. Позволете си да почувствате вътрешна свобода.

Овен – Вашия управител Марс ще внесе в живота ви страст и желание да организирате по-добре близките си отношения. Планетата също ще повлияе на вашата увереност и ефективност в работата. Все неща в тази положителна посока.

Телец – Ще се наложи да поемете инициативата за решаването на някакъв проблем. Звездите ви съветват да бъдете по-търпеливи и предпазливи, ако вземате финансово решение. Също бъдете внимателни, когато правите големи покупки.

Близнаци – Днес може да попаднете в ситуация „много шум за нищо”. Това ще ви подложи на леко напрежение. Не е желателно да се карате с членове на семейството или приятелите - да се възстановят после добрите отношения ще бъде трудно.

Рак – Планетарното влияние може да събуди желание у вас да харчите за удоволствие и да пазарувате. Потърсете обаче с по-смислени начини за релаксация, излезте сред природата, или просто се отпуснете пред телевизора. Пазаруването ще ви задоволи само за момента.



Лъв – В любовните отношения се очаква приятно благополучие. Не се оставяйте да бъдете омагьосани от някой, когото дори не познавате достатъчно добре. Внимавайте с флиртовете, особено ако сте в дълготрайна връзка.

Дева – Тази седмица под влиянието на Венера ще почувствате нуждата от повече свобода. Старайте се да имате романтични моменти с партньора си по-често от преди. Ако нямате партньор, огледайте се внимателно наоколо, може да откриете сродната си душа.

Везни – Монотонността на ежедневието може да ви демотивира. Вие обаче сте оптимисти и ще продължите напред. Вашите усилия ще си струват. Също така ще оказвате много положителен ефект върху околните. Ще се почувствате изпълнени с жизненост.

Скорпион – Старайте се да не се забърквате в някоя напрегната ситуация на работното място и си вършете работата, както можете. В края на деня се възнаградете с нещо, за което сте жадували дълго време, но дръжте своята екстравагантност под контрол и не хвърляйте големи пари в удоволствия.



Стрелец – Умът ви е претоварен и се нуждае от почивка. Уединете се за известно време и обръщайте внимание само на себе си. Ако почувствате нужда от компания, трябва да се срещате повече с тези, с които се разбирате и с които имате общи планове, цели и идеи.

Козирог – На работното място трябва да свикнете не само с похвалите, но и да приемате критиките. Въздържайте се от преувеличаване на коментарите към вас от някой друг и се съсредоточете най-вече върху подобряване качеството на вашата собствена работа.

Водолей – Планетата Марс ще ви повлияе много интензивно през тази седмица, също така би могла да окаже влияние върху вашите вътрешни чувства и особено на нежните половинки от този знак. Някои жени дори ще почувстват нуждата от по-тясна връзка с любовта си или дори желание за дете.

Риби – Ако не можете да вземете решение по кой път да вървите, не се отчайвайте. Звездите ще намерят начин да ви прошепнат и подскажат правилната посока. Само слушайте внимателно. Всъщност вие сте много по-силна личност, отколкото си представяте.