Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, не си отказвайте удоволствия, направете пътуване, обновете гардероба си

Денят подхожда повече за активна почивка и вътрешна свобода. Желателно е да го прекарате не в работа, а в компанията на приятели или роднини.

Овен – Трябва да намерите време, което да прекарате с по-младите членове на вашето семейство, децата. Ако ги пренебрегнете, това може да попречи на атмосферата ви за семеен мир. В брака се постарайте да дадете най-доброто от себе си днес.

Телец – Работихте достатъчно упорито и сега може да купонясвате по-усърдно, но прекаленото разпускане и угаждане по време на купон може да застраши здравето ви. Прекрасен ден, в който можете да получите цялото внимание, което искате.

Близнаци – Бъдете честни, не лъжете, не притеснявайте никого, проявете добрина и разбирателство и това ще помогне за благоприятно развитие на вашите взаимоотношения. Инвестиция във вашия дом ще бъде печеливша.

Рак – Ако имате плановете за пътуване, може да бъдат отложени поради неочаквани промени в последния момент. Вие и вашият партньор имате шансове да прекарате един спокоен ден заедно без караници и спорове, а само с мир, разбирателство и любов.

Лъв – Не си отказвайте удоволствия, направете пътуване, обновете гардероба си. Малки разногласия е вероятно да възникнат у дома с някой член на семейството. Но можете да подобрите настроението на всички, ако проявите сдържаност и търпение.

Дева – Благоприятен ден за рестартиране и профилактика на здравето си. Въпреки че финансовите обстоятелства ще останат стабилни, трябва да се въздържате да не харчите прекалено много или за ненужни неща.

Везни – Вашият мил характер ще ви донесе приятни преживявания днес. Благоприятно е прекарване на време с близки приятели. Нова романтика изглежда ще озари някои от вас – любовта може да разцъфти неочаквано в живота ви.

Скорпион – Тези, които са били много заети през изминалата седмица, сега ще могат да се отпуснат и насладят на собственото си време. Неочаквана добра новина ще подобри настроението ви. Излезте на разходка с членовете на вашето семейство.

Стрелец – Подходящо време, както за социални дейности, така и за духовни практики. Прекарването на известно време с децата може да ви дари със спокойствие и щастие. Въпреки че ще сте в приповдигнато настроение, ще ви липсва някой.

Козирог – Вероятно ще имате на разположение много свободно време днес. Мнозина ще се заемат да направят благоприятни промени в дома. Планирайте нещо специално за вечерта и се опитайте да го направите колкото може по-романтично.

Водолей –Днес ще се заемете с такива задачи, които сте планирали преди, но не сте успели да изпълните или довършите. Избягвате дълги пътувания, тъй като трудно ще издържите. Някой от близките ви ще бъде в непредвидимо и променливо настроение.

Риби – Днес някои може да се почувстват малко тъжни и дори няма конкретна причина за това настроение. Добре е да избягвате прекомерното излагане на слънчева светлина. Много е възможно да придобиете пари от неизвестен източник.