Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, някой ще плени сърцето ви

За деня ще е характерно променливо настроение, повишена емоционалност. Неразумните постъпки могат да бъдат последвани от неприятни последици. Неочаквани ситуации. Избягвайте обществени места.

Овен – Ще демонстрирате страхотните си организационни умения в професионалната област. Изглежда, че днес нещата ще се развиват във ваша полза. В любовта можете да изживеете преживявания, пълни с емоции.

Телец – Вашата владетелка Венера е в лоша позиция, което означава, че вие вървите към нарастващо недоволство и по-лоши отношения с другите. Ако сте свободни, не се препоръчва да ходите на по-големи събирания и да общувате, защото можете да се почувствате уморени, когато става въпрос за емоции.

Близнаци – Очаква ви един хубав и спокоен ден. В работата лесно ще ви се удава всичко. Дръжте се на дистанция от хората, които не ви харесват и не се чувствайте виновни за това. Само на спокойствие ще можете да „презаредите батериите си”.

Рак – Бъдете внимателни, защото проблеми от миналото, които не сте разрешили, могат да се върнат отново в живота ви. Отделете малко време, за да се погрижите за себе си и се поглезете, заслужавате го и отдавна не сте го правили.



Лъв – Не се увличайте от своя импулсивен дух и бройте до десет, преди да действате или да кажете нещо, защото рискувате да сгрешите. Ако сърцето ви е свободно, някой може да го заеме много скоро.

Дева – Отпуснете се, освободете се от съмненията и всичко ще бъде наред. В любовта показвате чувствата си сдържано. Звездите ви съветват да се държите по-открито и искрено, така че другата ви половинка да няма причина да ви упреква, че сте студени.

Везни – Възможно е да потърсят помощ от вас и ще можете да помогнете за решаването на труден въпрос. В любовта царят интензивни чувства и страст. Съдбата може да изпрати романтична среща на самотните представители на вашия знак.

Скорпион – Плодотворен и благоприятен ден. Ще се справите отлично, с каквото се захванете. Ще забележите поток от случайности или доброто стечение на обстоятелствата, което ще е във ваша полза. Инвестирайте в подобряване на качеството на личните взаимоотношения.



Стрелец – Животът може да ви изненада с непредвидени събития, но ако се контролирате, вие ще доминирате над ситуацията. В любовта можете да изживеете романтични и чувствени моменти и чувствата ви ще бъдат много интензивни.

Козирог – В днешния ден е добре да правите нови планове за бъдещето, да се очертават нови идеи, да се анализират внимателно проблемите и въпросите, които още не са реализирани и да потърсите решение за тях.

Водолей – Добър и плодотворен ден. Интуицията ще ви направлява. Бързо и лесно ще се ориентирате в ситуациите. Благоприятно време за решаване на организационни и административни въпроси, обработване на документи.

Риби – Растящата Луна благоприятства новите перспективи в живота ви. Просто трябва да имате малко търпение. Днес чувствата ви ще бъдат много интензивни. В областта на любовта емоциите не ви позволяват да мислите логично. Не е подходящо за сериозните разговори.