Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви един добър месец ноември в любовен план

Ноември не е месецът, в който ще почивате. Имате все повече отговорности и ще трябва да организирате добре времето си, за да постигнете всичко. Важно е мотивацията да е на високо ниво и да продължите да бъдете усърдни, защото ви предстоят големи успехи, след толкова усилия. Ще имате затруднения в работата с колегите.

През третата десетдневка на месеца благоприятните аспекти на Меркурий ще ви помогнат да преодолеете повечето трудности и да подобрите приходите си.

Ще се занимавате повече с проблемите на другите, отколкото със своите. Също така ще трябва да се адаптирате към ситуациите, които са пряк резултат от вашите минали действия. Сътрудничеството с другите ще ви помогне да постигнете целите си. Ще има конфликт между професионалните интереси и семейните проблеми. Трябва да балансирате нещата и да успеете да проявите еднакво внимание и в двете области, справяйки се с различните проблеми, които ще възникнат.


Вашият имунитет ще бъде отслабен през първата и втората десетдневка на ноември. Възможни са дихателни проблеми, ще бъдете по-чувствителни към промените в метеорологичните условия. Лесно ще се уморявате и ще ви трябва повече почивка.

В партньорствата ви трябва търпение и стабилност повече от всичко друго през този период. Опитайте се да не влизате в спорове и конфликти с партньора си, не го провокирайте със саркастичните си критики, бъдете любезни и спокойни.

Може да има проблем с ревността - с партньора или с вас - и това е нещо, което отразява проблем, на който трябва да погледнете заедно, да поговорите с голямо разбиране, но решително и без да издърпвате килимчето изпод краката на партньора или да „забивате глава в пясъка“.


Свободните Лъвове ще имат просветляващи прозрения през ноември - ще бъдат създадени ситуации, в които вие ще разберете дълбоко всички аспекти от живота си, вашите нужди и желания и ще можете да коригирате погрешните нагласи и очаквания, които имате от любовта. В любовния ви живот планетите ще ви благословят с позитивно настроение и ще ви дадат перспектива да намерите любовта. Ако бъдете много активни в социалния си живот, това ще помогне на любовния ви живот.
Можете да срещнете човек при публични събития или професионални събирания. В края на ноември ще срещнете човек, с когото ще имате много общи интереси.