Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаква ви страхотен ден, Риби - за вас любов!

Този ден е много динамичен, активен и изпълнен с радост. Благоприятно е за общуване. Ден, в който приятелството и партньорството играят голяма роля в живота ни.

Овен –
Магията на тези дни ще ви обгърне и ще имате добро настроение във всеки един момент. Любовта може да дойде в живота ви, но първо трябва да затворите страницата към някои проблеми от миналото си, за да изживеете напълно чувствата си. Весела Коледа!

Телец
–Днес ще бъдете изпълнени с оптимизъм и поради това ще бъдете като силен „магнит“ за другите хора. Топлата атмосфера, която ще създадете, ще даде усещане за сигурност на близките ви. Весела Коледа!

Близнаци –
Днес ще бъдете много забавни и позитивно настроени, ще развеселявате хората във вашата компания. Където се появите ще разведрявате обстановката. Пълни сте с оригинални идеи. Възможни са хубави новини, които ще вдигнат още градуса на настроението ви. Весела Коледа!

Рак –
Тези коледни дни ще бъдат дни на хармония, удовлетворение и щастие. Ако празнувате в компания с повече хора, ще се породи симпатия и привличане внезапно към някой от тях. Наслаждавайте се и весела Коледа!

Лъв –
Доверете се на приятелите си и следвайте техните съвети. Понякога те могат да видят нещата по-добре от вас. Усмивката ви ще бъде заразителна тази вечер. Предайте настроение на всички около вас. Весела Коледа!

Дева – С добрите аспекти, които получавате от Венера, знаете как да създадете вълшебна атмосфера и ще се насладите на малките детайли. Облечете най-хубавите си дрехи и вдигнете тост. Весела Коледа!

Везни – Ще се сблъскате с живота с усмивка, оставяйки лошите моменти зад гърба си и с нетърпение очаквайте това, което предстои. Възползвайте се от тези коледни дни, за да правите това, което най-много ви харесва. Весела Коледа!

Скорпион –
Може да се случи нещо напълно вълшебно в тези коледни дни. Ще добавите блясък към всяко празнично събитие, където и да се появите и ще бъдете център на внимание. Весела Коледа!

Стрелец –
Въпреки че може да се натъжите донякъде поради носталгията по отминалите времена или други причини, ще се появят характерните за вас оптимизъм и радост и ще разпространите своя ентусиазъм сред всички. Весела Коледа!

Козирог –
Семейството ще монополизира цялото ви внимание и вие ще положите усилия за всички около вас. Насладете се на този вълшебен период, който трябва да изживеете, пълен с изненади и щастие. Весела Коледа!

Водолей –
Сутринта някои дребни неуредици могат да развалят за кратко настроението. Това може да са битови проблеми, които ще изискват бързи решения. Опитайте се да запазите самообладание и да контролирате емоциите си. Весела Коледа!

Риби –
В любовта можете да имате хубави преживявания. Тези коледни дни ще успеете да вземете положителното от всичко, късметът ще бъде с вас и ще се забавлявате, възползвайки се от хубавото, което ви заобикаля. Весела Коледа!