Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очаквайте изненади в любовта

Овен – Днес вие ще излъчвате увереност, без да изглеждате арогантно. Планетите ще се погрижат да създадете най-добро впечатление и да печелите фенове непрекъснато. Енергията ви ще се прояви в бизнеса, любовта, физическото и творческо поле.

Телец – Днес ви очаква плодотворен и благоприятен ден. Доброто стечение на обстоятелствата ще е във ваша полза. Ще се справите отлично, с каквото се захванете. Ще чуете много добри думи за себе си (или комплимент), което ще ви развълнува.

Близнаци –За своите планове разчитайте единствено на собствени сили. Ще се изявите като изключителна личност. Може да се почувствате тъжни поради пропуснати възможности. Опитайте се да се насладите на настоящия момент и на общуването с хората близо до вас.

Рак – Поради множеството дела ще ви е трудно да разпределите времето си така, че да ви стигне за всичко. Самодисциплината и самоконтролът сега са много важни. Избягвайте да се притеснявате за дребни неща. Днес най-успешни ще бъдат Раците, които работят по индивидуален проект или имат собствен бизнес.

Лъв – Подходящ ден, за да срещнете някого, когото не сте виждали от дълго време. Тази среща ще ви донесе удоволствие. Спомняйки си старите дни, ще изпитате дълбоки емоции. В любовен план очаквайте изненади. Нищо не е така, както изглежда.

Дева – В професионален план добър ден. Могат да възникнат ситуации, които изобщо не сте очаквали. Но даже да има затруднения не се отказвайте, а правете това, което намирате за най-правилно.

Везни –Очаква ви един хубав и спокоен ден. В работата лесно ще постигнете успех, ще ви се удава всичко. Вашата чувствителност ви кара да бъдете по-внимателни. Опитвате се да правите повече неща наведнъж, но не прекалявайте.

Скорпион – Днес може да се очаква да бъдете много сприхави. Ще ви занимават отново някакви тайни свързани или с вас, или с другите. Силни чувства ще ви завладеят при стечение на определени обстоятелства.

Стрелец – Добър ден. Особено е подходящ за комуникация с хора, на които трябва да направите благоприятно впечатление. Възможни са приятни изненади. В любовен план ще се насладите на моментите, които настоящето ви предлага.

Козирог –Днес трябва да се проявите като дипломати. Може да чуете слухове, които ще ви подразнят. Мъдро мълчете и няма да съжалявате. Много Козирози ще имат щастливи мигове в любовта, които ще си спомнят дълго време.

Водолей – Благоприятен ден. Днес ще работите най-добре в екип. Човек, който ви е скъп, ще ви изненада с положителен жест. Инвестирайте в подобряване на качеството на личните взаимоотношения.

Риби – Доста плодотворен ден. Бързо ще се ориентирате в ситуациите. Интуицията ще ви направлява. Благоприятно време за решаване на организационни и административни въпроси, обработване на документи. Някои Риби без да искат ще станат част от любовен триъгълник.