Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очакват ви изненади

Овен – Постарайте се да усетите накъде духа вятъра, да вземате решения бързо, но не насилвайте събитията Всеки разговор, както и контакт с възрастни хора може да се превърне в повод за спорове. Времето е идеално за моменти, изпълнени с любов и романтика - напълно се отпуснете.

Телец – Няма нужда да се бърза за никъде - отпуснете се и се оставете на потока.Обстоятелствата ще ви изправят пред необходимостта да защитавате интересите си дори в ущърб на отношенията с любимия човек.

Близнаци – Трябва да избягвате приключения и импровизации - възможни са бързи и неприятни последствия. Възможно е да възникне спор или конфликт с някой от приятелите ви. Бъдете внимателни на пътя, независимо дали сте пешеходци или управлявате автомобил.

Рак –За предпочитане е да си останете у дома и да не предприемате социални контакти. По-добре е да насочвате енергията си към полезни дейности, например да почистите дома си, да се грижите за близките си.

Лъв – Един мълчалив човек ще ви изненада днес, показвайки ви, че никога не бива да оценявате книгата по нейната корица. Може да откриете, че имате таен почитател. Ако имате връзка, очаквайте неочакваното. Партньорът ви може да подготви изненада.

Дева – Днес е по-добре да се избягват конфликти, тъй като са в състояние да развалят най-топлите отношения. Не спорете, не наливайте масло в огъня и нещата могат да се разминат безболезнено.

Везни – Разнообразието е подправката на живота, така че днес не се страхувайте да излезете от безопасната си зона и да експериментирате. Планетите ще ви направят много смели както в любовен, така и в личен план.

Скорпион – Очакват ви напрегнати ситуации, но ако сте подготвени за тях, ще успеете да се справите. Имате сериозна нужда да избягате от монотонността, в която сте попаднали. Бъдете търпеливи в любовен план, за да избегнете нежеланите последствия от действията си.

Стрелец – Не пренебрегвайте съветите, които другите ви дават, но не трябва да ги прилагате на всяка цена, достатъчно е да ги имате предвид. Изследвайте нови удоволствия в любовната област, за да избягате от монотонността.

Козирог –Днес реакциите ви ще се изострят към всякакви събития. Може да преувеличите ролята на случайността и да видите в негативна светлина напълно положителни неща. Възможни са емоционални сривове, грешки, инциденти, семейни спорове.

Водолей – Ако нещо не върви в желаната посока, предприемайте стъпки, за да го промените. Днес планетите ще ви дадат енергия за действие, а не за примирение със съдбата. Възможно е да попаднете в неудобен дебат с упорит човек. Не позволявайте друг да ви диктува темпото.

Риби – Бихте искали да си починете и да се отпуснете, но това не е толкова възможно, защото ви чакат куп задължения. Не прекалявайте с твърде много дейности и не правете всичко наведнъж. Не бъдете твърде взискателни и критични към любимия човек.