Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очакват ви нови възможности. Не ги пропускайте!

Овен – За вас ще бъде голямо предизвикателство да преодолеете нетърпението и да се контролирате, но намалете темпото и динамиката на живота, за да се почувствате по-спокойни. В чудесно настроение за всякакви любовни приключения сте.

Телец – В крайна сметка ще получите дългоочакваната заслуга за нещо, което сте направили преди определен период. Това е прекрасно време да се посветите на някои важни задачи. Денят е подходящ за романтично бягство и удоволствие от любовта без ежедневния стрес.

Близнаци – Възможно е да изпитате недостиг на енергия. Не позволявайте на емоциите да ви водят и се измъквайте от задълбочени обсъждания. Не бъдете твърде критични към ближните. Куражът ви в полето на любовта ще ви се отплати.

Рак – Не реагирайте бурно на всяка дреболия и не предизвиквайте ненужни спорове. Пазете енергията си. Дайте си почивка от проблемите. В любовта ви владее монотонността, така че трябва да направите нещо по въпроса.

Лъв – Очакват ви нови възможности за бъдещето, бъдете отворени и не пропускайте шансовете. Вие ще имате голямо влияние върху любовния си живот, така че внимавайте как използвате вашата сила.

Дева – Вашият чар и чувство за хумор ще ви поставят в центъра на вниманието. Не се опитвайте да се изправите срещу всички предизвикателства едновременно и отстранявайте пречките една по една. Времето прекарано с по-младите хора, особено с децата, ще ви подмлади.

Везни – Попитайте днес майка си как се чувства, кажете „обичам ви” на партньора си, насърчавайте детето си… Днес вашите думи ще бъдат силни и успокояващи, благодарение на престоя на Луната, Слънцето и Меркурий във вашия 4-ти дом на дома и семейството. Прекарайте качествено времето с близките си.

Скорпион – Ще получите добри новини и настроението ви ще се подобри значително. Вие сте фокусирани върху постигането на целите си, така че не чакайте и предприемайте необходимите действия.

Стрелец – Безгрижното ви отношение ще ви помогне да се наслаждавате повече в любовните занимания и да живеете за момента. Нещата се развиват в посока постигане на вашите желания и това ви прави доволни.

Козирог – Решаването на битовите проблеми може да отнеме по-голямата част от деня. Може да има разногласия с най-близките хора. Ще бъде особено трудно да се разбирате с по-възрастните роднини: те могат да се опитат да ви окажат натиск.

Водолей – Всичко, което правите, ще се движи в положителна посока, но избягвайте да слушате проблемите на други хора, защото няма да имате търпението. Нуждаете се от повече почивка и балансирано хранене, така че не пренебрегвайте нуждите на тялото.

Риби – Вашият оптимизъм ще бъде заразен и ще се отрази на атмосферата, с която сте заобиколени. Имате нови желания и потребности, когато става въпрос за любовния ви живот, затова се опитайте да ги постигнете и да подобрите качеството му.