Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, очакват ви щастливи моменти в любовта

Овен – Вашата доброта ще ви донесе щастие, ще се почувствате полезни и услугите ще ви бъдат върнати. Не губете надежда, повярвайте в себе си, ако искате да успеете. Търпението и планирането са от съществено значение в професионалната област. В любовта страстите ще се засилят и отношенията ще се подобрят.

Телец – Мнозина имат потребност да са сами, затова си дайте духовна почивка и се съсредоточете върху себе си. Ще бъдете отворени към другите, но бъдете избирателни при избора на компания. В любовта оставете нещата да вървят естествено.

Близнаци – Спонтанно ще намерите начин да се освободите от някои трудности и ще почувствате облекчение. Разговорът е незаменим в любовните отношения, време е да разрешите недоразуменията.

Рак – Обърнете повече внимание на детайлите и не оставяйте нищо на случайността. Не позволявайте на колегите (или другите) да се възползват от вашата доброта, защото днес съществува реална опасност това да се случи. Едно е да помогнеш, а съвсем друго е да поемеш отговорностите на другите. Поставете ясни граници.

Лъв – Ще бъдете ефективни в професионалната област и ще покажете своите умения. Вашият ентусиазъм засилва харизмата ви и лесно ще постигнете целите си в любовта. Чувствате се удовлетворени от себе си и от резултатите, които постигате.

Дева – Не прахосвайте напразно енергията си и я насочвайте към правилните цели. В професионалната област някои обстоятелства ще ви накарат да помислите за бъдещи планове. В любовта се освободете от някои ограничения и бъдете спонтанни.

Везни – Нека интуицията ви води, няма да останете разочаровани. Настойчивостта ви ще работи, но днес няма да имате много свободно време. В любовта контролът е във вашите ръце, така че внимавайте каква атмосфера създавате.

Скорпион – Венера по тайнствен начин ще ви подскаже успешните възможности. Благоприятен ден за тези, които търсят романтика и любовни приключения. Самотните представители на вашия знак имат добър шанс за романтична среща.

Стрелец –Ще излъчвате оптимизъм и ще разпространявате положителна енергия към хората около вас. Полагате основите за по-добър живот, поддържайте ентусиазма си. В професионалната област ще ви се дадат някои шансове, които не бива да пропускате.

Козирог – Трябва да приемете, че не можете да имате всичко, което искате, че хората не могат да казват „да“ на всичко и че понякога животът не е честен. Не пренебрегвайте съобщенията, които ще идват към вас през деня.

Водолей – Правите добър избор и се движите в правилната посока. Въпреки многото ангажименти, опитайте се да намерите време за релаксиращо занимание. Щастливите мигове ще ви връхлетят, когато най-малко очаквате.

Риби – Може да ви нападнат необосновани страхове. Бъдете позитивни и не слушайте какво казват другите. Приемайте по-философски нещата от живота. При по-чувствителните натури е възможен нервен срив.