Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, помислете за близките си. Водолеи, от вас се очакват добри дела

Луната през този период дава малко енергия, така че е нежелателно да се ангажирате с активни дейности, да общувате и да започвате нови неща.

Овен – Трябва да успеете да разчистите ангажиментите, вписани в календара ви. Денят е благоприятен за активни, но добре обмислени действия. Работата ще изисква максимална концентрация, дисциплина и организираност. Важно е всяко нещо да се прави точно навреме.

Телец – Късметът идва право към вас, но най-важното е да не го „изплашите“ с необмислени и прибързани действия. Вложете вашата практичност, предприемчивост и организаторските си качества в нещо полезно. Ако подходът ви е правилен, ще постигнете значителни резултати.

Близнаци – Денят ще има възходи и падения. Ще се наложи да се разрешат някои проблеми по най-бързия начин. Бъдете внимателни, когато споделяте тайни – свои и чужди. И стените имат уши и тайните лесно могат да станат явни.

Рак – Ще попаднете в ситуация, в която ще трябва да действате като посредник за успокояване на вълнение или възникнал спор, конфликт около вас. Ще се чувствате доволни, защото някои хора ще се нуждаят от вашата помощ и ще можете да се докажете в действие.

Лъв – Ако имате планове за бъдещето, не отлагайте дълго тяхното изпълнение. Те могат да дадат по-добър резултат, отколкото се надявате. Не пропускайте възможността да направите нещо приятно за близките си.

Дева – Денят може да ви изненада с непредвидени събития, но ако се владеете, вие ще доминирате над ситуацията. Претегляйте внимателно всяко свое действие, вслушвайте се в интуицията, както и в добрите съвети, които получавате.

Везни – Възможно е да потърсят помощ от вас и ще можете да помогнете при решаването на труден казус. В любовта не проявявайте безразличие и незаинтересованост. Инвестирайте в подобряване на качеството на личните взаимоотношения.

Скорпион – Изпитвате нужда да останете насаме със себе си, за да анализирате спокойно какво чувствате, мислите и искате. Бъдете дискретни с плановете си и предпазливи, защото можете да предизвикате с нещо завист, която ще усложни живота ви.

Стрелец – Не се опитвайте да контролирате случващото се днес. Не можете да промените хода на нещата, защото животът ви е повлиян от космическия поток. Преди да направите крачка напред, уверете се, че имате здрава почва под краката си.

Козирог – Нещата може да ви изглеждат объркани. Не забравяйте обаче, че много зависи от ъгъла, от който гледате на тях. Ако промените гледната си точка и погледнете по различен начин, решението ще ви намери само.

Водолей –Хората очакват от вас добри дела и мъдри съвети! Недейте да надценявате силите и възможностите си, дори ако сте напълно уверени в себе си. Може да не успеете да се справите с отговорностите си, ако сте прекалено самоуверени.

Риби – Може да ви липсва воля или желание да свършите някои задължения. Пестете енергията си за най-важните неща, не се хабете за глупости и избягвайте да споделяте тревогите си пред тези, които нямат нищо общо с вашите проблеми.