Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, предстои ви вълнуващо пътуване!

Овен – Овен рискува да прекара неделята в домакински задължения. Възможно е в даден момент почистването (или друга трудоемка работа) да ви причини голяма умора. Това е опасно, особено за тези, които наскоро са били болни или не се чувстват добре.

Телец – Неделята може да ви донесе положителни резултати във всичко свързано с малки покупки, модернизация на къщата и преодоляване на лошите навици. До вечерта може да започнете уморителен разговор, чийто изход е непредвидим.

Близнаци – Погрижете се за делата си. Намерете си ново хоби или работете върху външния си вид и фигура. В допълнение, можете да се опитате да намерите нов стил или да експериментирате с аксесоари.

Рак – Денят върви добре, но емоционалният фон не е стабилен, така че сте повече от обикновено, притеснени и често променяте решенията си, въпреки че няма причина за това. Някои от вас ще са принудени да прекарат в компанията на неприятни хора – това може да са нелюбими роднини или други.

Лъв – Увеличава се възможността за приятно пътуване. Някои Лъвове ще намерят хармония и спокойствие без да напускат собствения си дом. Тези късметлии ще могат да пресъздадат нещо като идилия в семейството.

Дева – Има риск да попаднете в конфликтна ситуация. Всяка дреболия ви дразни и ви кара да се ядосвате, така че е най-добре да се освободите от бурна комуникация. Апетитите в любовта се увеличават, внимавайте за поведението си.

Везни - Препоръчително е да прекарате деня със семейството. Отделете време, за да се насладите на почивката си, да играете с децата си, да посетите родителите си или да помислите как да направите семейния си живот по-хармоничен.

Скорпион – Хороскопа предвещава на Скорпионите малко изненади в сферата на любовта. Щастието като балон, може да отлети или да се спука в един момент. Трябва да се ръководите от разума, а не от чувствата.

Стрелец – Имате всички шансове да прекарате забавен и продуктивен ден. Всяко колективно начинание (мероприятие) обещава да се проведе в атмосфера на шеги и смях. Вероятността от щастливи случайности е много голяма.

Козирог – Можете да въведете иновации в някакъв аспект от живота ви (например да опитате нов стил или да експериментирате с домашния декор).Спонтанните придобивки и съмнителните инвестиции днес не са добре дошли.

Водолей – Ако решите да започнете важен разговор, дръжте се сдържано и сериозно. Вероятни са непланирани срещи, включително романтични. Вечерта отделете повече време за възстановяване и почивка.

Риби – Може да се почувствате уморени, затова трябва да намерите начин да се отпуснете психически и физически. Само близък човек може да ви помогне да преодолеете песимистичното настроение.