Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, превръщате се в център на внимание! Риби, изправяте се пред трудна задача

Ден с негативна енергия и провокативен. Фокусирайте се върху отговорностите и целите си. Бъдете въздържани и внимателни в поведението си и думите си.

Овен – Не бързайте да вземате сериозни решения, отложете ги за по-благоприятно време. Има шанс някой, когото смятате за свой приятел, да прояви агресия към вас. Не се разстройвайте, но се радвайте, че сте успели да идентифицирате врага, преди той да ви навреди.

Телец – Внимавайте с думите си, които изричате и обмисляйте внимателно всяко свое действие. Денят е доста конфликтен и освен това могат да възникнат кавги както с роднини, така и с напълно непознати.

Близнаци – Дръжте се в ръце. Не се разсейвайте от малки неща и не реагирайте на агресори. Помислете за всичко това като тест за сила, който трябва да бъде преминат. Някой се влюбва във вас, без да забележите.


Рак – Избягвайте да купувате по-големи неща. Съществува риск да срещнете измамници. Не е най-добрият ден днес за общуване с хората. Това се отнася както за познатите, така и за непознатите.

Лъв – Ако искате да се сближите с любимия човек, изслушайте го и го оставете да говори за чувствата си. Ако сте необвързани, мощният сексуален магнетизъм, с който в момента сте благословени, ще ви направи център на внимание.

Дева – Няма смисъл да работите усилено - няма да донесе голяма полза. Някои неприятни коментари ще достигнат до ушите ви. Внимателно проверете срока на годност на продуктите - днес има опасност за отравяне и стомашно-чревни инфекции.

Везни –Има голяма вероятност в днешния ден да бъдете "между два огъня". Основната задача е да не попадате под влиянието на някой друг и да не оставяте собствените си слабости да излязат извън контрол.

Скорпион – Добре е да възстановявате справедливостта, но не като обиждате или унижавате други страни в конфликта. Не се занимавайте със сложни въпроси. Настроението ще бъде променливо - от тотална умиротвореност до неконтролируема ярост.

Стрелец – По отношение на здравето е препоръчително да бъдете нащрек и преди всичко за тези, които имат хронични заболявания или предразположение към такива. Добър ден да се възползвате от силата на билките и лечебните растения.

Козирог – Денят може да не премине съвсем леко и спокойно. Ако характерът ви беше малко по-мек, би било възможно да се избегнат повечето конфликти, но уви, в повечето случаи се случва обратното.


Водолей – Някои хора от знака могат да почувстват неоправдано раздразнение. Опитайте се да не казвате тежки думи на близките си. В никакъв случай не започвайте да говорите за права и да спорите с по-възрастни роднини!

Риби
– Вашият хороскоп показва, че трябва да се изправите пред трудна задача, но решението ще лежи на повърхността. Нужно е само да го видите. Трябва да изберете кой е вашият основен приоритет в живота.