Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, приемете всичко с чувство за хумор! Козирози, радвайте се на малките успехи

Ден на лесни конфликти и загуба на енергия. Избягвайте спорове, манипулации. Предпочитайте повече уединение.

Овен - Денят е изпълнен с много предизвикателства, затова е добре да бъдете внимателни. Има шанс да ви се открие добра възможност, бъдете нащрек. Основното нещо - не бързайте, което често води до проблеми.

Телец – Днес в делата ви може да настъпи кратък застой или забавяне. В някои конкретни случаи ще се наложи да изчакате, докато осъществите връзка, докато пристигнат очакваните новини или се появят хората, които ви интересуват.


Близнаци – Денят вероятно ще върви добре, въпреки че трябва да се откажете от някои планове. Опитайте се да заобиколите пречките, вместо да се отказвате. За да постигнете желаните резултати, трябва да вложите малко повече усилия.

Рак – Някои внезапни разкрития или спорове с някой около вас може да ви накара да се почувствате разочаровани. Пазете се от това, което казвате, защото в края на всичко може да се окажете изправени пред наистина неприятно състояние на нещата. Запазете спокойствие и контролирайте нрава си.

Лъв – Днес няма да усещате липса на оптимизъм и ентусиазъм, което ще ви позволи уверено да поемете инициативата в свои ръце и да приближите времето на позитивните промени. Добре е да се отнасяте се към всичко ставащо с хумор.

Дева – Днес съветът към вас е да не отправяте прекомерна критика към никого. Може да се усложнят отношенията между началници и подчинени, между колеги. Освен това се въздържайте от финансова дейност и вложения.

Везни – Днес не е подходящо да се предприемат никакви инициативи. Необходимо е концентрирана работа в атмосфера на тишина и спокойствие. На тези, които са сами, се препоръчва да прескочат днешния ден в общуването.


Скорпион – Денят ще повдигне някои въпроси, отговорите, на които все още са неясни. Не предприемайте нищо важно и сериозно. Не правете инвестиции и придобивки. Възможно е да се появи някаква пречка в делата ви.

Стрелец – Малко труден ден се очертава. Няма да имате проблеми с работата, но в общуването внимавайте. Ако ви предстои важен диалог, не разкривайте първи своите карти. Вземайте решенията си самостоятелно, не под чуждо влияние.

Козирог – Денят не е подходящ за срещи с хора, на които искате да направите добро впечатление: някое необмислено действие или неподходящо казана дума могат да развалят всичко. Не очаквайте големите резултати да дойдат за една нощ. Радвайте се на малките успехи.


Водолей – Бъдете подготвени да срещате изпитания. Денят е доста сложен и дори носи опасност от инциденти, но ако сте внимателни, проблемите могат да бъдат избегнати. Би било идеално да прекарате целия ден у дома си или някъде сред природата, ако е възможно.

Риби – Избягвайте да надценявате своите възможности и да мислите, че можете да постигнете всичко сами. За съжаление денят продължава само 24 часа, така че внимавайте! Научете се да казвате "не", въпреки, че искате да помагате на всички.