Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, разчитайте на разума. Скорпиони, сексуалният ви живот е в разцвет

Овен – Вие имате нужда от предизвикателства и с Марс във вашия знак няма да ви липсва стремеж или енергия, за да се изправите пред тях. Можете да получите нещо, което отдавна искате. Не насилвайте нещата, бъдете търпеливи.

Телец – Днес могат да се увеличат отговорностите ви и може да имате усещането, че сте единственият, който приема нещата сериозно и дърпа колата. Не се сравнявайте с никого и останете на линия. Вашето търпение и постоянство са перфектна комбинация за постигане на целите ви.

Близнаци – Денят няма да е особено плодотворен. Оставете важните неща за друг ден. Сега може да се заемете само с обичайните задължения или почивайте. Бъдете отворени за съвети от другите, но не се влияйте от никого. В крайна сметка решението е ваше.


Рак – С нарастващата Луна ще бъдете жизнени и позитивни, с проекти и идеи, които ви изпълват с ентусиазъм и воля за живот. Днес обаче се ограничете само с плановете и обмисляне на бъдещите си действия, иначе не предприемайте нищо важно.

Лъв – Няма да ви липсва мотивация и ентусиазъм, но ще бъдете малко нервни и чувствителни. Нещо черпи от енергията ви, опитайте се да го отстраните. Не добавяйте масло в огъня в областта на любовта. Нека не ви водят емоциите, а разумът.

Дева – Колкото и да се стараете, много е възможно отново да попадате на ситуации, които ви принуждават да преразгледате плановете си. В професионалната сфера не оставяйте нищо на случайността.

Везни – Бъдете много внимателни със завистта, която можете да предизвикате. Не споделяйте плановете си и бъдете много дискретни. Вашето настроение ще бъде много променливо и това ще се отрази на околните.

Скорпион – Около вас има напрежение, но звездите ви помагат да се справите с предизвикателствата. Освен това вашият любовен живот ще бъде много облагодетелстван. Луната също ви осигурява сексуални импулси.


Стрелец – Днес бъдете подготвени за изненади и отворени за нетипични събития. В професионалната сфера бъдете по-динамични, ако искате да постигнете целите си. Може да почувствате необходимост да отложите някои дейности и да останете у дома.

Козирог – Днес няма да сте в отлична форма за работа. Самата енергия на деня не предразполага за това. Избягвайте продължителни дискусии по която и да е тема. Те ще ви изтощят, а и лесно може да се стигне до спорове.

Водолей – Отворете широко очите си, защото ще има възможности, от които ще трябва да се възползвате максимално. Разполагате с изключителната си интелигентност, за да вземате правилни решения.

Риби – Креативността ви ще изплува на повърхността днес и ще имате прекрасни идеи, които могат да променят живота ви. Днес трябва да разчитате само на собствените си сили, за да не бъдете разочаровани. Обещанията на други хора не трябва да означават нищо за вас, защото едва ли ще бъдат изпълнени.