Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, ще постигнете целите си. Деви, доверете се на себе си!

Енергията на деня е много силна, понякога дори несдържана. Затова трябва да бъдете много внимателни в действията си, да избягвате появата на конфликтни ситуации и сблъсък на различни мнения.

Овен – Неочаквано развитие или настъпили промени е вероятно да разстроят плановете ви. Гъвкавостта е ключът тук... така че бъдете готови. Вижте всички алтернативи и се опитайте да следвате потока.

Телец – Вашето самочувствие е високо в момента и имате възможност да „хванете бика за рогата“ и да направите някои необходими промени в живота си. Това ще ви позволи да постигнете целите си. За да привлечете еротичен интерес към себе си, трябва да предприемете по нов подход.

Близнаци – Казват, че търпението е добродетел и това ще е особено вярно днес... защото изискванията за вашата психическа издръжливост ще бъдат изключително високи. Останете спокойни и добре организирани, за да се справите с тези трудни времена (или ситуации).

Рак – Фокусирайте се върху промяната на това, което в живота ви не ви удовлетворява и пречи на напредъка ви. Вашите мисли и преценки са правилни, така че вярвайте, че планът, който сте създали за постигане на целите си, е абсолютно правилен.

Лъв – Разчитайте на своята безупречна логика и прекрасни инстинкти. Вашите умения и таланти пасват идеално по размер с вашите мечти и амбиции! Затова се възползвайте максимално от това, което имате и определено ще вкусите успеха, като постигнете всичките си цели.

Дева – Доверете се на себе си и не позволявайте коментарите и мненията на другите да ви накарат да се съмнявате в начина на действие, който сте започнали, в противен случай в крайна сметка ще загубите пътя си.

Везни – Този ден е пълен с неочаквани развития и събития, които могат да ви стреснат и напълно да ви разстроят. Запазете спокойствие, колкото можете. Не се отказвайте, защото ако го направите, ще успеете само напълно да загубите контрол над себе си и ситуацията.

Скорпион – Пригответе се да се сблъскате с някои повтарящи се проблеми днес - такива, които избягвате от дълго време. Ако срещнете препятствия по пътя, не се отказвайте. Защото всъщност лесно ще успеете да се справите.

Стрелец – Не се бийте на твърде много фронтове наведнъж и не бързайте. В противен случай ще постигнете точно обратния резултат от това, към което сте се стремили. Днешната планетарна обстановка ви носи енигма, в която определено искате да намерите решението.

Козирог – Трябва да гледате на нещата хладнокръвно и да запазите нервите си, докато взимате решения днес. В противен случай прибързаният ход от ваша страна ще бъде достатъчен, за да ви постави в трудна позиция.

Водолей –
Колкото и да искате да разчитате на хората около вас, за да постигнете целите си, това ще ви е трудно... ако не и невъзможно днес. Ще трябва да се концентрирате и да разчитате на собствените си сили.

Риби – Някои ваши стремежи или мечти може да видите сбъднати днес и това ще ви накара да изпитате удовлетворение. Останете позитивни и оптимистични и продължавайте да си поставяте нови цели и да се движите енергично напред.