Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, това, от което се нуждаете, е точно пред вас! Успех дебне Козирога

Спокоен, тих и светъл ден. Слушайте гласа на сърцето си, приемете всички уроци от живота. Отпуснете се, потърсете вътрешната си хармония.

Овен – Днес може да попаднете в разгорещен дебат, ограничете се само с факти и се опитайте да вкарате възможно най-малко емоции в него. Има моменти, когато е по-добре да замълчим, това, което другият не знае, не може да бъде проблем.

Телец – Каквато и да е програмата ви днес, без значение колко сте заети, не забравяйте за себе си! Отделете малко време за упражнения, поддържане собствената си красота и направете някои духовни упражнения, ако е необходимо. Ако сте доволни отвън от себе си, ще сте доволни и отвътре, а и ще можете да дадете повече на тези, които са най-важни за вас.

Близнаци – Бъдете честни със себе си днес, особено когато става въпрос за вашите емоции. Не се опитвайте да се насилвате в роля, за която нямате достатъчно талант (или желание) да играете. Ако се шмугнете в ъгъла с чаша вкусен чай и хубава книга, наистина можете да освободите стреса от себе си.

Рак – Днес можете да реагирате по-чувствително от обикновено, ако някой иска да се възползва или злоупотребява с вашето доброжелателство. Може би последните дни са оставили някакви следи във вас и днес сте по-чувствителни към дребните неща, така или иначе няма голям шанс този път да оставите ситуацията без думата си.

Лъв – Днес можете да разрешите проблем, само ако се опитате да погледнете на събитията от различна гледна точка. Имате способността да намерите правилния път, решение дори и в най-невъзможните ситуации, така че не се отказвайте! Ще бъде точно пред очите ви това, от което се нуждаете!

Дева – Днес може да не се чувствате особено мотивирани, но има определени отговорности и задачи, които трябва да бъдат изпълнени. Затова се опитайте да бъдете инициативен човек и да преодолеете задължителните елементи възможно най-скоро. През останалата част от деня обаче се занимавайте само със себе си.

Везни – Ако днес бъдете малко неспокойни и уморени, това не е случайно. Опитайте се да прекарате деня в спокойна среда, без стрес и се обградете с предмети, цветя и книги, хора, които са ви скъпи. Отпуснете се, регенерирайте!

Скорпион – Днес може да сте малко по-чувствителни от средното и това може да предизвика много напрежение, когато някой ви спомене нещо. Може да почувствате, че всичко около вас е проблематично. Не се нервирайте!

Стрелец – Вашият ден може да бъде определен от изненадващо събитие или новина, която ви носи предизвикателства и задачи, или проблеми. Все пак не бива да се страхувате от това. Бъдете решителни и преодолейте всички препятствия.

Козирог – Може би сте изправени пред голямо предизвикателство или има несигурен период в живота ви, така че е време да влезете във форма и да прогоните, да изхвърлите съмненията от главата си, защото е контрапродуктивно. Пригответе се за успех, защото той ви очаква!

Водолей – Опитайте се да поддържате дистанция от проблемите на други хора днес и не се намесвайте в дебати или разногласия, които всъщност не ви засягат на първо място. Ако не го направите, денят ви ще бъде съсипан. Не бива да оставите сенките в живота на други хора да се загнездят в душата ви.


Риби – Днес животът може да ви постави на кръстопът или избор на план или задача за решаване и ще ви е много трудно да решите какво да предприемете. Преди да изберете, погледнете себе си и помислете на коя версия ви устройва по-добре! Нека сега това бъде компасът за вас!