Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, въздържайте се от спорове! Риби, вярвайте в себе си!

Целта на деня: да се издържи на негативността и провокациите на деня, да се победят слабостите и пороците, да се приемат уроците от живота, да се преминат всички тестове достойно.

Овен
– Днес мислите ви постоянно ще се въртят около важни въпроси, но не правете нищо под въздействието на импулса, особено ако това е изпълнено с риск и материални разходи. Възможно е да се получат недоразумения, спорове, кавги.

Телец – Денят ви призовава към спокойствие и благоразумие. Не планирайте нищо важно. По отношение на романтичните отношения денят ще бъде доста успешен - любимият ви човек ще бъде готов да ви обгради с грижа и внимание.

Близнаци –Може да проявите изключителна чувствителност към настроенията и намеренията на другите. Отменете всички дела, които не изискват бързо решение, не допускайте физическо и интелектуално претоварване.



Рак
– Нужно е да обърнете повече внимание на детайлите и да не оставяте нищо на случайността. Не позволявайте на другите да се възползват от вашата доброта, защото днес съществува реална опасност това да се случи.

Лъв – Днес е за предпочитане да се въздържате от спорове. Кръгът на общуване е желателно да се ограничи. Не е най-добрият ден за преговори, срещи, пътувания. Трудно е да се изгради комуникация с околните. Противоречията могат да достигнат критично ниво.

Дева – Добре е да приемете, че не можете да имате всичко, което искате, че хората не могат да казват „да“ на всичко и че не винаги животът е честен. Не пренебрегвайте съобщенията, които ще идват към вас през деня. Открийте вашето послание.

Везни – Добре е да сте подготвени за изпитания, но може и да ви се разминат. Мнозина ще почувстват потребност да останат сами, затова си дайте духовна почивка и се съсредоточете върху себе си.

Скорпион – Ще бъдете отворени към другите, но е добре да сте по-избирателни в избора на компания. В любовта оставете нещата да се случват естествено. Въпреки многото ангажименти, опитайте се да намерите време за релаксиращо занимание.

Стрелец – Вашият жизнен потенциал днес ще бъде много висок и всяка работа ще се спори. Връзките с любимите ви хора ще се развиват хармонично и вие ще почувствате безграничната им подкрепа.


Козирог –Промените в настроението могат да попречат на ползотворната комуникация. Бъдете внимателни днес и проявете повече предпазливост - можете да изпаднете в неловка ситуация. Физическият труд може да помогне да си подредите мислите.

Водолей
– Няма нужда да бързате за никъде. Откажете се от всякакви опити да повлияете на случващото се. Просто се отпуснете и се оставете на потока на живота да ви понесе натам, където е необходимо да бъдете.

Риби – Не губете надежда, вярвайте в себе си, ако искате да успеете. Търпението и планирането са от съществено значение в професионалната област. В любовта страстите ще се засилят и отношенията ще се подобрят.