Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, вярвайте в себе си! Водолеи, на преден план излиза любовта

Мощен енергиен ден, в който се активира цялата вътрешна сила на човек. Може да усетите прилив на енергия. Този ден може да стане много опасен, ако не се изразходва правилно енергията. Агресията, гневът са като бумеранг, които ще се върнат обратно и ще ударят в най-слабата точка.

Овен
– Поради неочаквани обстоятелства ще трябва да промените плановете си и това няма да ви хареса особено. Добър ден за флиртуване и любов. Вие ставате смели, находчиви и креативни във вашата връзка.

Телец – Вие сте толкова балансирани и рационални, че нищо не ви избягва. Освен това сте и предприемчиви и борбени, поради което получавате всичко с упоритост и дисциплина. За свободните представители на знака има шанс за ново запознанство.


Близнаци – На реализирането на предварително съставени професионални планове може да попречи недоразумение или лошо стечение на обстоятелствата. Вие не сте виновни за това и никой няма да ви обвини в нищо.

Рак – Денят ще е успешен за тези, които знаят как да се съсредоточат върху най-важното, а не да реагират на досадни дреболии. Общуването с любимия човек ще изисква от вас снизходителност. Добре е да се въздържате от остра критика, дори ако поведението на избраника ви не ви харесва.

Лъв – Каквото и да правите, вярвайте в себе си и в своите способности. Самоувереността е от решаващо значение за успеха. Следобед ще трябва да се съсредоточите върху семейните въпроси. Възможно е да се наложи да обсъждате с близките си важни въпроси.

Дева – Препоръчително е да избягвате контакт с хора, които са ви неприятни, тъй като подобни срещи могат да развалят настроението и да възпрепятстват изпълнението на плановете ви. Освен това проявете повече предпазливост при финансовите въпроси.

Везни – Искате да обхванете толкова много неща наведнъж, че вашата енергия се разпилява във всички посоки и вие се отдалечавате все повече от целите си. За предпочитане е да вървите напред малко по малко.

Скорпион – Вие сте по-чувствителни и уязвими от обичайното и понякога реагирате прекалено остро на събития, които не заслужават внимание. Промени, добри новини, изненади са възможни, така че бъдете готови за всичко!

Стрелец – Очертава се спокоен ден, който не носи значителни събития или важни промени, дава ви възможност да правите точно това, което сте планирали. Освен това емоционалният фон е стабилен. Ще разширите възможностите си чрез взаимодействие с други хора.

Козирог – Следвайте интуицията и своите предчувствия. Не позволявайте на обичайната си логика да ви пречи! Умът ви е особено възприемчив към послания отстрани. Възползвайте се максимално от това.


Водолей – Романтично увлечение очаква по-младите представители на знака, а по-порасналите ще могат да внесат нещо ново в личния си живот, ако разчитат не само на емоциите, но и на здравия разум.

Риби – Време е да преразгледате приоритетите си: някои представители на знака ще трябва да признаят, че са се фокусирали върху решаването на второстепенни проблеми, изпускайки от поглед нещо много по-важно.