Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, запазете спокойствие! Водолеи, очаква ви един усмихнат ден

Подходящ период за малки домакински задължения, които не отнемат много време и усилия. Можете да започнете малко почистване, да направите полезни покупки за къщата.

Овен – Днес ще бъдете много решителни и смели и няма да се спрете пред нищо. Свободните представители на знака ще се фиксират твърде много върху някой, който няма стойност. Бъдете внимателни, защото вие сте този, който ще пострада най-много.

Телец – Днес ще сте още по-упорити и няма да искате никой да ви се противопоставя. Ако сте във връзка, трябва да сте много търпеливи и дискретни. Гледайте внимателно, където и да отидете, защото може да намерите това, което търсите.



Близнаци – Ще имате добри идеи в работата, но трябва да следвате някои стъпки, за да ги реализирате. Ще имате необуздано желание да харчите без ограничения и няма да спрете нито за миг, ако отидете по магазините.

Рак
– Оптимизмът и позитивизмът ще ви съпътстват всеки миг днес и ще привлечете всеобщите симпатии. Въпреки че планетите няма да са много добре разположени над вашето любовно небе, вие ще направите всичко възможно да поддържате спокоен и топъл климат.

Лъв – В работата винаги трябва да запазите спокойствие и да действате тактично. По този начин няма да имате никакви проблеми. Днес ще бъдете много чувствителни към това, което другите ще кажат за вас и в някои моменти ще бъдете изключително разстроени.

Дева
– Вашето необуздано желание за независимост, свобода и пространство няма да се приеме много добре. Бъдете внимателни, защото ако сгрешите, ще имате последствия. Дори да сте във връзка, ще искате повече свобода. Действайте деликатно и без да застрашавате връзката, която сте създали.

Везни – През този ден, както и да се развиват нещата за вас, няма да спрете да правите това, което искате. Винаги ще слушате сърцето си повече от разума. За вас, които сте във връзка, ще има малки конфликти, но те ще бъдат решени с едно мигване на окото.

Скорпион
– Като цяло ще сте в добро настроение през този ден и винаги готови да подкрепите и повдигнете духа на хората около вас. Единствено Марс ще има косвено влияние и може да предизвика някои недоразумения, за щастие без сериозни последствия.



Стрелец – Внимавайте да не се натъкнете на агресивни хора. Ще вземете някои сериозни решения относно финансите, защото ситуацията не е много задоволителна. Мнозина от необвързаните Стрелци ще преживеят горещи и страстни моменти, макар и кратки. Извлечете максимума от живота.

Козирог
– Опитайте се да запазите хладнокръвие, колкото е възможно повече през този ден, защото може да се сблъскате с трудни предизвикателства. Планетите ще ви помогнат да излезете от деликатна ситуация, в която сте се озовали и ще се почувствате много по-спокойни.

Водолей – През този ден изобщо няма да ви липсва въображение и често ще се усмихвате. По този начин нещата ще вървят още по-добре. Ако сте имали спорове в личен план, ще намерите правилния начин да коригирате ситуацията.

Риби – Ще бъдете критични към всеки, който ви опонира без факти и само за да ви накара да се почувствате зле. Възможно е през този ден Луната да ви насърчи да се изолирате. Ще имате повече нужда от спокойствие, за да мислите за бъдещето.