Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете да не действат импулсивно, Стрелците да следват плановете си

Неблагоприятен период за всякакви начинания. През този период способността да се мисли рационално и правилно да се оценява ситуацията намалява.

Овен – Отново решително поемате нещата в свои ръце! Въпреки че се справяте като цяло добре, общуването днес не е вашата най-силна страна. Ако искате да кажете нещо на партньора си или друг, давайте приятелски съвети, но не и заповеди.

Телец – Не бива да допускате денят да премине без да сте уредили поне част от задълженията си, без да сте направили планове за следващите дни. С добра програма ще видите, че в хода на нещата, всичко, с което ще се занимавате, ще го постигнете по най-добрия начин.

Близнаци – Днес нещата изглеждат да са спокойни. Какво става с доброто ви настроение? Можете да си прекарате хубаво, без да водите разговори на сериозни и задълбочени теми, които могат да създадат напрежение. С взаимни отстъпки и компромиси, всичко ще е наред.



Рак – Астралната обстановка на деня се опитва да ви отвори очите за някои абсурди, за да не се подвеждате към грешни оценки на хора и ситуации. Направете нещо различно, за да избягате от скуката на ежедневието.

Лъв – Не си позволявайте да действате импулсивно, тъй като има опасност да направите грешни ходове, които няма да можете да коригирате скоро. Движете се с добре изготвен план, бъдете рационални, за да получите възможно най-добрите резултати във вашия случай.

Дева – Нестабилната обстановка, която днес преобладава, малко ви дразни и може да ви тласне към ходове, които да доведат до резултат, обратен на желания от вас. Действията ви трябва да са изпълнени с много планиране и мислене, за да не стане по-зле.



Везни – Социалните ви контакти напоследък са силно ограничени и мнозина се чувстват самотни. Затова предприемете някои ходове да излизате повече, да общувате с повече хора и да не допускате песимистичното настроение да ви владее.

Скорпион – За проблемите, за които все още не сте намерили решение и ви безпокоят, те няма да изчезнат с магическа пръчица и се нуждаят от по-сериозни действия, за да бъдат решени. Опитайте се да се разтоварите и да не прехвърляте проблемите си върху връзката си.

Стрелец – Не се отклонявайте от своите планове, защото е въпрос на време да стигнете до успеха. Вие, които все още криволичите по самотни пътеки, знайте, че ако излизате повече сред хората, ще имате много повече шансове да срещнете интересни хора.



Козирог – В сантиментален план не винаги всичко е розово, има и трудни дни, но трябва да гледате на нещата по-реалистично, иначе ще се изгубите в многото задължения. Добре е да запазите хладнокръвие и с повече смелост, за да преодолявате проблемните ситуации.

Водолей – Днес някои събития ще ви изпълнят с размисъл. Проблемите трябва да бъдат решени, но просто трябва време. Използвайте всичко, което можете в своя полза и знайте, че понякога това, което ви разстройва, може да се окаже, че е във ваш интерес.

Риби – Мечтите са хубаво нещо, но приземяването в реалността е от съществено значение. Отношенията ви днес ще бъдат малко сложни, затова внимавайте. Опитайте се да създадете приятна атмосфера около себе си, защото вие имате нужда от това.