Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете намират изход от трудна ситуация. Скорпиони, избягвайте конфликти

Продължавайте да изпълнявате съвестно задълженията си, проявете воля, за да победите слабостите си. Дръжте се с другите въздържано и внимателно, така както бихте искали да се държат с вас. Не се поддавайте на изкушенията, които днес са просто изпитания.

Овен – Свършихте добра работа тази седмица и имате пълното право да си починете добре. Вашата директност може да предизвика малки кавги, другите не винаги са готови да приемат истината, такава каквато я виждате вие.

Телец –
Увереността ви в собствената правота може да изиграе лоша шега. Поради факта, че упорито защитавате позицията си и не сте готови да правите компромиси, има вероятност от разногласия както с висшестоящи, така и с партньори.

Близнаци –
Вашата свободолюбива природа ще се прояви максимално. Вашите съперници ще се опитат да поставят пръчки в колелата, но в никакъв случай не влизайте в задкулисни игри с тях. Не отстъпвайте пред малките трудности.

Рак – Звездите ще ви предоставят шанс за решаване на въпрос, който ви преследва от известно време. Покупките на този ден ще бъдат успешни, но ако използвате средствата рационално, без да се поддавате на минутни импулси.



Лъв – Вие сте целенасочени, решителни и инициативни, само в постоянно движение напред. Ще можете да решите проблем или да намерите изход от трудна ситуация. Паричните постъпления, които чакате, могат да бъдат забавени.

Дева –
В този труден ден всичко може да се подреди по най-успешния начин, ако не позволите на другите да се намесват във вашите дела и да ви дават съвети. Това може да провокира скандали с по-възрастни лица, но трябва да вземате всички важни решения сами.

Везни – Спокойствието и благоразумието ви помагат да вземате правилни решения дори в такъв труден ден. Обстоятелствата могат да бъдат двусмислени, но постоянството и решителността ще спомогнат за преодоляване на трудностите и пречките.

Скорпион – Не си позволявайте да се включите в клюки и да бръщолевете за други хора, това няма да доведе до нищо добро. Важно е да избягвате конфликти дори с тези, които, честно казано, не харесвате.

Стрелец – Няма да можете да се справите дори с най-маловажните задачи, докато не се фокусирате напълно върху тях. Бъдете внимателни към детайлите. Не е изключено неочаквано пътуване.

Козирог – Всички ваши смели идеи и планове трябва да бъдат внимателно обмислени, преди да започнете да ги изпълнявате. Ще имате възможност да видите хората, които са ви скъпи на сърцето, и да си прекарате добре. Защитните сили са ви намалени, започнете да укрепвате имунитета си.

Водолей – Все повече ще мислите по глобални въпроси и смисъла на живота. В ежедневието рутинната монотонна работа ще бъде изморителна. Ще бъдете по-фокусирани върху нови проекти и дългосрочни перспективи.

Риби –
Може да се наложи да се върнете към разрешаването на проблемите, които отлагахте. Външните обстоятелства ще допринесат за това. Въоръжени с усърдие и упоритост, завършете задачите.