Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете получават много комплименти

Овен – Живейте живота си шумно и забавно, без да се притеснявате какво мислят хората за вас. Днес ще се почувствате най-добре, ако сте автентични и ако следвате желанията си. Няма нужда да блокирате блясъка си, само защото е твърде силен за някого.

Телец
– Нещо незавършено днес ще създаде безпокойство и ще ви попречи да приемете нови задачи. Избягвайте хора, които могат да нарушат вашето щастие и комфорт с техните ненужни коментари. Бихте могли лесно да ги разпознаете.

Близнаци – Имате твърде високи цели и критерии, така че сте постоянно недоволни. Отърви се от необходимостта да бъдете винаги прави. Позволете си да се отпуснете. В любовта изразявайте себе си по-ясно, за да избегнете недоразумения.

Рак – Днешният ден ще бъде като да гледате любимия си филм. Денят ще започне и ще завърши като приказка и няма да можете да повярвате, че това е вашата реалност. Ваше желание ще бъде изпълнено, когато най-малко го очаквате.

Лъв
– Застанете в центъра на вниманието, все пак сте лъв/ица и обожавате това. Днес ще получите много комплименти не само заради физическия си облик, но и заради вашите постижения. Ако видите, че вашите близки се нуждаят от вас, бъдете близо до тях.

Дева – Днес ще се събудите с позитивни мисли. Това е денят, в който вашите мисли до голяма степен ще определят събитията около вас. По-късно някой ще спечели доверието ви, но това не означава, че трябва да му разкривате всеки детайл от живота си.

Везни – Отървете се от границите, които си поставяте пред себе си. Само когато се изправите срещу вашите "демони", ще осъзнаете колко силен сте човек. В любовта ще направите едно кратко бягство от реалността.

Скорпион – Денят ще бъде благоприятен за вас и ще премахне всички препятствия от пътя ви. Възползвайте се от благоприятните обстоятелства. Ще поддържате отличен баланс между работа и почивка.

Стрелец – Едно е да си добър, но е напълно различно да си наивен. Не позволявайте на хората да използват вашата мека душа и вашата сантименталност. Не забравяйте, че сълзите в очите на някой друг не винаги са честни.

Козирог – Не позволявайте на гордостта си да ви провали денят. Ще се окажете в неудобна ситуация, която лесно можете да превърнете в приятна, само ако кажете „Съжалявам“. Хората имат чувства, точно като вас, ценете ги.

Водолей – Днес ще бъде много по-лесно от обичайното да впечатлите началниците си, защото ще блестите с харизма. Начинът, по който взаимодействате с хората, ще бъде специален и ще ви помогне да получите това, което искате.

Риби – Днес ще бъдете дисциплинирани и с добра концентрация, така че не отлагайте важните задължения. Реагирайте бързо и ефективно. В личен план не се очакват особени изменения, но благотворното звездно влияние ще бъде изразено в добро настроение, удоволствие, взаимно разбирателство в семейството.