Лъвовете ще постигнат целите си, на Стрелците ще се случат неочаквани неща

02 септември 2022 | 00:00
6754
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Днес думите имат огромна сила, така че внимавайте какво казвате. Всичко, което се започне, трябва да се довърши.

Овен – С Юпитер във вашия знак късметът ви се умножава и вие ще можете да намерите хиляда решения на проблемите, които денят може да създаде. Неочаквано обаждане или съобщение може да бъде причина за радост.

Телец – Не е изключено някой от вашето обкръжение да се противопостави на това, което искате да направите, но вие сте много упорити и ще продължите към целите си. За да подобрите атмосферата в дома си, трябва да сте готови да предприемете и въведете някои промени.

Близнаци –Преминавате през период, в който с малко усилия можете да постигнете това, за което копнеете отдавна. Оставете да ви води хода на събитията. Жизненият ви тонус ще спомогне да се справите с многото си задачи.

дневен хороскоп

Рак – Имате енергията и силата да подходите към всяка ситуация от по-разумна гледна точка и това ще ви помогне да преодолеете всеки проблем. Не позволявайте на никой да обсебва ценното ви време. Не се поддавайте на провокации и опити за манипулиране.

Лъв – Можете да постигнете това, което целите, с помощта на вашата решителност и отдаденост в работата. Ще ви се открие възможността да въведете значителни промени в социалната и любовната сфера на живота.

Дева – Само с постоянството си и позитивното си отношение към живота можете да успеете да сбъднете мечтите си, затова се възползвайте максимално от всяка възможност. В любовта бъдете внимателни, не вземайте необмислени решения. 

дневен хороскоп

Везни – Уединението е полезно и ще ви помогне да намерите отново себе си. Отделете си нужното внимание, поглезете се, намерете си някакво приятно занимание, развлечение, докато се почувствате по-добре.

Скорпион – Възможно е днес вашите действия да имат импулсивен характер. При решаването на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.

Стрелец – Днес е възможно да се случат неочаквани неща – внезапни хрумвания, случайни срещи, странни съвпадения на обстоятелствата. За съжаление обаче може да преживеете не само позитивни, но и отрицателни емоции.

дневен хороскоп

Козирог – Днес ще бъдете много решителни и фокусирани върху делата, с които се занимавате, но може да срещнете някои проблеми и да не завършите това, което сте започнали. Вашата жизненост, енергия, магнетизъм растат и ще бъдете в топ форма.

Водолей – Придържайте се към практическата полза във всяко нещо. Влагайте повече умереност в действията си. Старайте се да не изпадате в крайности и не бъдете нито прекалено щедри, нито прекалено стиснати. Избягвайте прояви на разточителност и екстравагантност.

Риби – Възползвайте се максимално от прекарване на времето си сред хората, за да научите нещо, което винаги сте искали да знаете. Споделяйте с тези, които обичате, чувствата, притесненията си ... Ще се почувствате по-силни.


Четете още: Мързи ги да гледат: 5-те най-лениви зодии

Още по темата

Коментари

1
  02 септември 2022 | 05:54 отговор
 

В.Н.И.М.А.Н.И.Е: Тези мошеници мамят и тормозят хора ...2021/10/17 › внимание-тези-моше... 17.10.2021 г. — П.о.л.и.н.а С.т.а.н.ч.е.в.а Х.а.м.и.д и Н.а.д.е.ж.д.а Д.о.й.ч.е.в.а. 0. Споделете. - ----. За п.р.е.с.т.ъ.п.н.а г.р.у.па., която върлува в София, сигнализират читатели ...

 
 
02 септември 2022 | 05:55

nadejda doicheva - МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА.

 
02 септември 2022 | 05:55

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

Добави Коментар

Най-четени