Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете ще се проявят като добри лидери. Скорпиони, избягвайте споровете!

Овен – Ще имате толкова задължения и отговорности, че може да сте напрегнати, но трябва да сте много предпазливи и да избягвате преки конфронтации. Лесно могат да възникнат спорове и разправии за съвсем незначителни неща.

Телец – Вероятността от неочаквани събития, закъснения, неуспехи, парични загуби, грешни изчисления, неуспешни придобивки нараства неимоверно. Не бързайте да прилагате съветите, получени от друго лице.

Близнаци – Денят е подходящ за дейности, които не изискват висока концентрация на внимание. Вслушвайки се в интуицията си, умело избирайте правилната линия на поведение. Физическото и интелектуално претоварване е противопоказано.

Рак – Днес вашите действия ще имат импулсивен характер. При решението на въпросите, които ви предстоят, се опитайте да призовете на помощ интуицията си, която ще ви подскаже най-правилното за момента решение.


Лъв – Притежавате достатъчно самообладание и находчивост, благодарение на което ще се справите с тези ситуации, които изглеждат на пръв поглед трудни. На работното място, у дома или сред приятели ще се проявите като добри лидери и организатори.

Дева – Препоръчва се да сте по-внимателни по пътищата, на непознати места или при взаимодействие с непознати хора. При всяка дейност трябва да спазвате инструкциите за безопасност. Обръщайте внимание на детайлите, гледайте да не пропуснете нещо важно.

Везни – Днес сте малко непоследователни в мислите и действията си, а емоциите ви са нестабилни. Промените в настроението ви могат да объркат хората от вашето обкръжение и най-вече половинката ви. Отделете време за физическа активност или спорт, това ще ви помогне да балансирате емоционалното си състояние.

Скорпион – Вашето невероятно самочувствие може да донесе някои недоразумения. Хубаво е да сте по-сдържани и да избягвате да спорите (особено с началниците). Леко сте се занемарили и трябва да си обърнете повече внимание, за да възвърнете отново естественият си блясък.

Стрелец – Звездите ви дават огромно количество енергия и вашата задача е да я използвате правилно в полза на себе си и другите. Може да се застъпите за по-слабите, да защитавате идеите си или да се борите за справедливост.

Козирог – За да постигнете поставената цел, трябва да работите активно през целия ден. В това отношение е много възможно физически или умствено да се претоварите или да натрупате много впечатления, затова се препоръчва да си давате от време на време почивка.

Водолей – Готови ли сте да посрещнете последиците от действията си? Ако сте направили грешка вчера или неволно сте наранили някого, време е да поправите щетите. "Съжалявам" е вълшебната дума, която може да изгради много разрушени мостове, затова си преглътнете егото.

Риби – През деня ще бъдете посещавани от различни импулсивни желания да промените нещо, но не бързайте да го правите. Ако усещате излишък от енергия, вложете я във физическа работа. Внимавайте обаче да не прекалявате, иначе вечерта ще сте напълно изтощени.