Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвовете ще си говорят със стари дружки, напрегнати моменти за Козирозите

Първата половина на деня бъдете предпазливи във всяко отношение, следобед идва нова и позитивна енергия.

Овен – Днес ще се стремите към свобода на действията, търсене на нови възможности за творческо себеизразяване. Благоприятен ден за разширяване кръга на общуването и нови запознанства. Ако имате вече връзка, заемете се да я укрепите.

Телец – Някои звездни влияния ви подтикват към рискове и ставате твърде импулсивни. Казвате неща, за които може би после ще започнете да съжалявате. Опитайте се да запазите спокойствие и да имате самоконтрол.

Близнаци –Увереността ви расте и се чувствате много добре на публично място. Лесно можете да влезете под кожата на другите и днес също едва ли някой ще може устои на вашия чар пуснат в действие. Вратите сами ще се отварят пред вас.



Рак –Някои може да се почувстват малко объркани, неспокойни мисли се трупат в главата ви и имате проблеми с изчистването им. Бъдете търпеливи и не вземайте важни решения, докато умът ви не се проясни.

Лъв – Хубав ден, дори да не е особено ползотворен. Едва ли ще успеете да постигнете шеметен успех, но ще имате възможност за комуникация със стари приятели, да възстановите връзки, които преди са били важни за вас.

Дева – Спокоен ден, подходящ както за довършителни дейности, така и да се заемете с нещо ново. Избягвайте празните разговори, недейте да откровеничите с всички. Колкото по-малко знаят другите за вашите неща, толкова по-добре.

Везни –Ако работите самостоятелно, можете да постигнете значителни резултати, особено там, където са необходими креативност и въображение. Отношенията с близките не винаги се развиват гладко и хармонично, но вие успявате да изгладите всички остри ръбове, както и да обезвредите ситуацията.



Скорпион – Не са изключени запознанства, благодарение на които скоро ще се открият добри перспективи. Въпреки че имате много неща за вършене, отделете време да общувате с любимите хора. Настроението се подобрява, когато се подреждат добре нещата.

Стрелец – Благоприятен ден за общуване. Ще бъде възможно да се договорите за много неща, ще е полезно да обсъдите нови планове. Възможно е случайни думи на някого да ви тласнат към интересни мисли, да станат отправна точка за смели планове.

Козирог – Денят не е съвсем лишен от напрегнати моменти, но все пак може да бъде доста успешен. Бъдете нащрек за неочаквани изненади. Опитайте се да поддържате добро настроение и оптимизъм, независимо от обстоятелствата.



Водолей – Денят ви носи шанс да подредите нещата си. Ако постоянствате, ще можете да постигнете това, за което мечтаете. По пътя няма да срещате големи пречки, които биха могли да ви спрат. Непланирани покупки.

Риби – Старайте се да не привличате твърде много внимание към себе си. Не е нужно да сте в очите и устата на другите. Отпуснете се, забавлявайте се, правете това, което ви кара да се чувствате по-добре и ви помага ви да поддържате отлична форма.

Четете още: Тези 3 знака ще имат най-добрата есен. Ще ги сполети неочаквано щастие