Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвът преосмисля живота си, сърцето води Козирога към щастието

Овен – Днес звездите категорично забраняват да мислите за работа. Изглежда сте изразходвали твърде много енергия през последните няколко дни - сега имате нужда от релаксация. Не пренебрегвайте този факт.

Телец – Вслушайте се в желанията си - и ги следвайте. Да, това може да създаде определени проблеми - но те могат да бъдат решени. Излизането сред природата ще бъде особено полезно за вас. Разходката на чист въздух ще възнагради напрегнатите ви нерви.

Близнаци – Доверете се на късмета, защото той ще се появи, когато имате най-голяма нужда от него. Този уикенд можете да почувствате силно привличане към някой, когото наскоро сте срещнали.

Рак – Днес едва ли ще успеете да прескочите прага на дома си: ще бъдете твърде заети с домакински задължения, така че ще трябва да откажете на приятелите си, когато ви предложат да отидете някъде с тях.

Лъв – Ще се почувствате пълни с енергия, жизненост и оптимизъм. Добър момент да преосмислите живота си и да промените това, което не ви харесва. Този уикенд можете да срещнете хора, които ще имат много положително влияние върху вас.

Дева – Не всичко е лесно, но не отстъпвайте, ако по пътя възникнат препятствия. Постоянството се отплаща: постигате страхотни резултати. Хрумват ви добри идеи и може с успех да импровизирате.

Везни – Действията на другите могат да бъдат неприятно изненадващи и разочароващи; понякога дори най-близките хора правят това, което не сте очаквали. Хората около вас не винаги ви разбират правилно, може да се обидят от невинни забележки или от дреболии.

Скорпион – Този ден не може да се нарече особено лош, но въпреки това не са изключени някои трудности и неприятности, както и грешки, които може да допуснете, защото твърде много бързате.

Стрелец – Днес ще трябва да бъдете по-гъвкави и по-търпеливи, ако искате да избегнете ненужни проблеми. В сферата на любовта не се фокусирайте върху малките неща, които само ще развалят отношенията ви с партньора ви.

Козирог – Днес планетите ви позволяват да се насладите на простите неща. Следвайте инстинктите си и вижте къде ще ви отведат. Вие сте човек, който често се ръководи от разума и логиката, но днес трябва да оставите сърцето си да ви води.

Водолей – В областта на любовта ще получите отговори на въпросите, които ви притесняват от дълго време. Това ще ви помогне да укрепите отношенията с партньора си и да се освободите от излишни съмнения.

Риби – Следвайте интуицията си днес и ще стигнете до правилното място. Понякога сърцето „вижда“ неща, които очите не могат да видят. Ще бъдете в променливо настроение, но това няма да ви създаде много проблеми.