Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов от пръв поглед връхлита Девите. Водолеите ще бъдат по-смели!

Подходящ момент за изпълнение на предварително замислени планове. Полезна е умерената физическа дейност. Днес не отправяйте искания и оплаквания към вашите началници, нито пък оказвайте натиск върху вашите подчинени.

Овен – Трябва да се състезавате усилено, за да постигнете това, което искате. Трябва да сте гъвкави и да не рискувате всичко с една карта. Венера във вашия знак ви прави много привлекателни за противоположния пол и предизвиквате интерес.

Телец – Обърнете внимание на знаците, които Вселената ви изпраща. Интуицията може да ви подскаже как да намерите нови източници на доходи, как да направите живота си по-удобен и по-приятен. Венера във вашия дванайсети дом по тайнствен начин ще ви представи успешни възможности.

Близнаци – Обстоятелствата, които ви заобикалят, могат да бъдат сложни, но може да възникнат възможности за промяна. Трябва да бъдете предпазливи и да не говорите повече от необходимото. Важна роля за вашето самочувствие и настроение днес ще играе общият емоционален фон.

Рак – Останете спокойни и избягвайте излишни спорове, за да не можете да кажете неща, за които да съжалявате по-късно и които да усложнят живота ви. Погледнете откъм светлата страна на нещата.



Лъв – Промените в настроението ви могат да объркат хората от вашето обкръжение и най-вече половинката ви. Отделете време за физическа активност или спорт, това ще ви помогне да балансирате емоционалното си състояние.

Дева – Самочувствието ви обещава да бъде добро, което ще ви помогне да се справите с всяко предизвикателство. Имате достатъчно енергия, за да направите всичко, което е планирано за този ден. Увеличава се вероятността за любов от пръв поглед.

Везни – Вашата дипломация ще ви помогне да печелите точки и отношенията с хората от вашата среда ще бъдат благоприятни в това отношение. Флирта с любимия човек може да запали отново страстта помежду ви.

Скорпион – Обстоятелствата около вас остават благоприятни. Отново ще ви подхване подемната вълна. Ще бъдете изкушени да избягате от обичайната рутина, мислейки си, че тревата е по-зелена в чуждия двор.

Стрелец – В личен план нещата изглеждат спокойни, даже при повечето от вас ще се появи желание за флирт. Със спонтанността си ще очаровате някого, така че внимавайте да не предизвиквате ревност у партньора си.

Козирог – Вие сте отговорни и ще изпълните всички задачи през този ден добросъвестно. В отношенията си проявявате гъвкавост, лесно ще се адаптирате към хората от вашето обкръжение. Може да завържете интересно приятелство.

Водолей – Може да се наложи да вземете решение, което ще внесе положителна промяна в живота ви. Не го отлагайте, защото сега е точното време. Ще има ново развитие във взаимоотношенията ви с хората около вас. Ще бъдете по-смели и по-директни.

Риби – Не се притеснявайте твърде много за неща, които не можете да промените. Готови сте да живеете живота си пълноценно, така че не позволявайте на никого или каквото и да е да ви спре. Освен това сте оптимистично настроени.