Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Любов за Лъва, чувства и страст за Везните

Приложете творчество към всичко, което правите. Защитавайте истината и собствените си принципи. Оттеглете се, за да се пречистите на енергийно ниво и да помислите за новите си планове.

Овен –Наблегнете на по-спокойната почивка или пък може да се заемете само с ненатоварващи домашни задължения. Обърнете внимание на собствените си желания и намерете време за развлечения и приятни занимания.

Телец –По отношение на любовта ви се струва, че отношенията с партньора ви са обтегнати, но вие също имате вина за това. Възможно е да ви напомнят за себе си хора, които отдавна не сте виждали и чували.

Близнаци – С вроденото си чувство за хармония ще можете да развиете някои наистина креативни и необичайни идеи. Ако се чувствате малко изгубени, няма причина за паника. Помислете къде е истинският източник на вашето безпокойство.

Рак –Усещате спад в енергията и настроението поради действията на един човек. Всяко съмнение или несигурност ще бъде най-добре отстранено в компанията на приятели. Оставете големите планове за друг път.

Лъв –Може да възникнат неочаквани пречки, но малко по малко ще успеете да разрешите това, което ви притеснява. Ако сте претърпели недоразумения, ревност или някакво объркване в любовния си живот, с Венера във вашият дом на любовта, всичко ще бъде хармонизирано.

Дева –За вас неделният ден ще премине без никакви вълнения. В повечето случаи вашите планове няма да бъдат нарушени. Насладете се днес на домашният уют и спокойствие, защото още утре ще бъдете заети с многобройни задължения.

Везни – Имате чувственост в изобилие. Заобиколете се с това, което наистина ви прави щастливи. Слънцето във вашия знак ще ви предаде сила и сигурност. Живейте в настоящето и не поглеждайте назад.

Скорпион –Не се фокусирайте твърде много върху незначителните дребни неща, които просто отнемат от енергията ви. В областта на любовта бъдете по-отворени за нови идеи. Може да се изкушите с някои покупки и да похарчите непредвидени средства.

Стрелец –Трябва да сте малко по-реалистични. Прекаленият оптимизъм може да доведе до лоши решения. Имате много отговорности, така че организирайте времето си добре, за да ви остане лично време за себе си.

Козирог –Неделният ден е добър и спокоен период за вас. Отдайте се на пълноценна почивка, а ангажиментите могат още да почакат. Занимавайте се с по-спокойни и релаксиращи неща. Не оставяйте на последно място личните отношения.

Водолей –Не се лишавайте от приятни усещания и любими удоволствия. Отделете цялото време за съвместно приятно прекарване и забавление с любим човек, семейството или приятели. Не забравяйте, че всичко е любов!

Риби –Не е нужно на всяка цена да се съгласявате с нечие мнение, което не ви допада. Имате право на своето и не позволявайте на никого да ви убеждава да направите нещо, което не ви харесва. Не се поддавайте на унинието.